hayırlı ugurlu olsun kazasız belesız sürüşler ;)
Printable View
hayırlı ugurlu olsun kazasız belesız sürüşler ;)
zevklerimiz cok yakin eren masallah 106 olmamis ama f7r da en az 106 kadar eglenceli makine,bende almadan once bakmistim ama antalya civarinda bulamamistim kafama gore..bence oem stop+jant sonrasinda cok daha can yakici durur allah utandirmasin
istanbula geldigimde pm atarim bi degisiriz arabalari olmazsa :D spoonlarda hos ama damlali 5kol f7r janti bi klasik eminim bigun takicaksin :) varmi bi liste kafanda motor icin yoksa 2.0 fazlasiyla yeterli kaliyormu?yururu nasil f7r larin?birde hep istemisimdir golf 3 gti,306 gti,astra gsi'la bi rolleyip videolarsan cok sevinirim :D :D hergun gazlarken gorunebilen araclar degil f7r lar ***** :p
Ayıpsın al götür kardeşim:D Damlalı 5 kol janta sıcak bakmıyorum:S Gerçi dediğin gibi her yolun sonu oeme dönmek oda ayrı:) Kafamda filtre egzoz yazılım var.Filtre egzoz tamam yazılım için 3 gün önce chip değişti(pazar) ancak yazılım yapılmadı.Şu an kendi yazılımı var.Amaç OBD'den direk yazılabilir hale getirmek arabayı.Triger vs ağır bakımları halledeyim ayarı çeker gideriz:D Golf 3 gti bulmak zor roll için ancak piyasada 306 ve Astra var.İşler bitsin deneriz videoları herkes izler:)
F7R zaten az gazlayanına denk gelmek ise dediğin gibi zor
İyi günlerde kullanman dileğiyle.Bence clio rs den daha güven verici bi motoru var aracının hp olarak olmasada sağlamlık olarak çok iyi...
Arabayı sökmeni tavsiye ederim.
Arka koltuklar,stepne filan hiçbirşey bırakma.
Benim TEG'de arka koltuklar+stepne sökük bagaj bomboş yani.
Çok hoş oluyor,tatmin ediyor yani :)
Eğer 15saçları takarsam deneriz daha öncede dediğim gibi ama bi takas olayı var onda aksi bişey olursa :D
DipNot: Spoon'lardan VAZGEÇME 10 numara duruyor.
dadlım allah kaza bela vermesin , fransız kaldın :)
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/2/73.jpg
Hayırlı olsun kazasız belasız =)
En ucuz modifiye arabayı sökmek zaten:) Sökmek işime gelmiyor çünkü günlükte kullanıyorum aracı ve ben aracın içinde sese fazla tahammul edemiyorum
Sen komple arkayı sök tenekeleri tak falan niyeti bozmuş gibisin:D
Spoonlardan şimdilik vazgeçmeyi düşünümüyorum bakma sen baskılara:)
Sağol yavrum:) Fransız kaldık iyikide kaldık.Darısı başına diyorum şöyle hızlısından bir Fransız (özüne dön:D )
Teşekkürler:)
Abi şunu söylemeyi unutmuşum bende aracıma günlük biniyorum :D
Annem,kardeşim ve ben :D :D
deneme muhabbetine gelince,önde olucağın aşikar ben ne kadar tutunurumun düşüncesindeyim aslında 15leri takmak sıkıntı değil ama dedim ya belki bi süprüz olabilir bambaşka tarzda :D
senin yürüdüğün araçlar var mı abi? bi pm at bana ben ordan sana söyliyim nasıl olur denememiz :)
hayırlı ugurlu olsun kardeşim yenı gördum konuyu kazasız belasız bınersın inşaallah makına canlı ya:D
Hayırlı ugurlu olsun gündüz fotolarını bekliyorum sabırsızlıklaa hoş arabalar bunlar :)
konuya yazdı mı bilmiyorum ama senin f7r'ı kabul ederse k@r@nlık-engin'in sportivo ile deneyelim kanka :)