kanka torsiyonu bir kademe indirdiğinde kaç cm e takabül ediyor?bide ön tampona C63 yada volvo sinyali ister![]()
Kanka torsiyonu indirme işini benim işlerin yoğunluğu yüzünden canım ciğerim bir arkadaşım halletti.Bir diş neye tekabul ediyor bilmiyorum ama kafa bu basıklıkta kaldığında bence arkadan bir diş daha inersek kıvam tam olur gibi?
c63 volvo muhabbetine fransızım bir inceleyeyim hemen![]()
Arkası biraz daha insin,yeni bi plaka ve plakalık bide cila işlerine girildimi 10 numara olur.
Masallah cok güzel
maşallah erenim makina olmuş..
ufak tefek eksikleri var ama sende farkındasın onların.. kazasız belasız 10 numara makina..![]()
![]()
Aynen öle doyumsuzFinal dönemim yaklaştı.Bir atlatayım zamanım olacak 1 2 gün kadar sanırm.Bir okuyup üfleriz
Arkalara olsa fena olmaz dediğin gibi.Ön arka iz düşümleri değişeceğinden ön arka takım takmalı vs ne bileyim tembelliğimdeler yani...
Eyvallah...
![]()
Kapama tezgahın önünü
çift stepne+egzozlarla gezmiyorum artık.Bagaj boş
Fotonun çekildiği akşam yıkattım.Yıkandıktan 5 dk sonrada yağmur yağdı
Eyvallah Murat'ım.Farkındayım kanka.Bir kaç değil bir sürü eksiği var.Aldığımdan beri coil ve jant dışında görselliğe dair hiçbirşey yapamadım.Onlarda araba daha iyi yol tutsun diye.Zamanla inş
![]()
hangi sahne için dedin bunu? Capitolün önünde uzarken mi yoksa yerler ıslak 4 lastik kayarken mi
Benden çok geziyor şu sıra İstanbul'da.Ne ayak anlamadım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)