kazasız beasız kötü yorum olarak sayma sadece ızgaralar yakışmamış tabi şahsi fikrim, birde jantlar birazcık büyük olmuş. bir beden ufak daha yakışır sanırım.
Maşallah![]()
arka taraf en kısa zamanda biraz daha basılcak bıraz kalabalık bınıyorum sağ arka camurlu bu nedenden dolayı patlattım oyuzden kaldrdım ama bu durumdan bende sızler gıbı hoşnut değilmyorumlar için teşşekur ederım
![]()
güzel kazasız belasız![]()
:ramo
ilk resmi gördüğümde dedim aha kesin izmir arabası ama manisa çıktıgayet güzel olmuş bence kazasız belasız binin
Faruk Kartal
Çok güzel araç bence jantlar kullanım açısından sıkıntı yaratmıyorsa ebatları çok iyi.
Aracın basıklığına çok iyi altını yerlere çarpmanın bir anlamı yok.
Ön panjur göz alışmadığı için ilk başta kötü görünüyor olabilir ama kesinlikle çok başarılı bir çalışma olmuş orjinalinden bin kat daha iyidir.
Kazasız belasız bin kardeşim...
senın piç ve s motor dediğin aynı motor tipi kardeşim bak fınfık motrda yukardakı resımde [/
gördüğün motor tipi
teşekkür ederim janlar kulanım açısından gayet rahat görüntüyü soylemıyorum zaten basıklık konusunda cok sorun yaşadım arka sağ çamurlu patlattım bı takım lastık yedım her esnemede yanaklara surttu camurluk boyle bıraz yuksek duruyor ama en azından rahat panjur aslında benım cok hosuma gıdyor neden beyenılmedı anlamadımherkezın zevkı baska tabı ama bı tanede doğan panjuru var onuda takıp resım guncellerım saygılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)