necoone Nickli Üyeden Alıntı Maşallah tc vtec Allah nazardan korusun (birde otoban polisinden) Amin kanka saol polislerle sıkıntım yok çok şükür maşallah deyip yol veriyorlarr keşke hepsi aynı olsa
Bye Bye Gti This is Vti Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
masallhh kardesım kazasız belasız
masallah bende izmitenim araç gebze tarafında heralde ?
Gebze'de araç.
Gebze şekerpınarda
Kazasız belasiz kullanmayı nasip etsin masallah
vtc mania Nickli Üyeden Alıntı masallhh kardesım kazasız belasız eyw saol kardeşim hepimize kazasız belasız
H10DA Nickli Üyeden Alıntı Kazasız belasiz kullanmayı nasip etsin masallah Amin Saol tşkler ALLAH hepimize kazasız belasız kullanmak nasip etsin Araç gebze'de kardeşim arkadaşlar söylemiş zaten
maşallah,kazasız belasız çok güzel
CVK RS - izmir
Cglrgncl Nickli Üyeden Alıntı maşallah,kazasız belasız çok güzel Amin saol tşkler,hepimize kazasız belasız
kanka su resimleri bi toparlayıp koysan diyorum ben urasamıyorum
abı haber verseydın ugrardım bende ya
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla
ibrahim Nickli Üyeden Alıntı kanka su resimleri bi toparlayıp koysan diyorum ben urasamıyorum tmm kanka
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı abı haber verseydın ugrardım bende ya pazar günü sen okulda oluyormusun ki
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı abı haber verseydın ugrardım bende ya fazla geç kalmış sayılmazsın istediğin zaman ura yine çekeriz öledeğilmi birol
TC_VTEC Nickli Üyeden Alıntı pazar günü sen okulda oluyormusun ki haftaıcı olursa abı numaramı bı sekılde bulursunuz haber verın dersım yoksa ugrarım
ibrahim Nickli Üyeden Alıntı fazla geç kalmış sayılmazsın istediğin zaman ura yine çekeriz öledeğilmi birol aynen kanka Boost Up Nickli Üyeden Alıntı haftaıcı olursa abı numaramı bı sekılde bulursunuz haber verın dersım yoksa ugrarım tamam kardeşim birdahaki sefere inş numaranı bulmak sorun değil halederiz
bu arada her 2 aracada masallah, Allah nazarlardan saklasın. okuldakı cogu arkadasım senın arabanı bana soruyor Birol abı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları