maşallah kazasız belasız kullanırsın inşallah projende gönlüne göre sorunsuz ilerler bu model araclara yeniden güç kazandırıp piyasaya cıkartmak her parçasıyla tek tek ilgilenmek gercekten cok cevkli ALLAH c.c. kolaylık versin
Printable View
maşallah kazasız belasız kullanırsın inşallah projende gönlüne göre sorunsuz ilerler bu model araclara yeniden güç kazandırıp piyasaya cıkartmak her parçasıyla tek tek ilgilenmek gercekten cok cevkli ALLAH c.c. kolaylık versin
boya süper olmuş :) Alican dan farları alsaydın keşke?
şu farların honda logosuna doru olan kısımlarını kesip at. kaputu da o tarafa doğru uzat süper olur bence. ben olsam yapardım valla.
ya bakalım başka bi arabada buldum şimdi uygun belki onu alırım bunu ıptal ederım satılıga cıkartırım ama yaptım mı sağlam yaparım allahın ıznı ıle
ya aslında farı falan onlar ınce detaylar benim pek ilgimi çekmiyor oyle seyler ama ağır işi bitsin onlarla ugrasıcak cok vakıt olur ...
tampon çıtalarınıda siyah yaparsan çok daha güzel olacaktır maşallah güzel olacak güzel ;)
arkadaşlar konu açmıyım dedım sahibinden de ilanı olan bı acura ıntegra var 89 onda crv fren merkezı dıski falan fılan yazıyor bu konuda nasıl olacagına dair bilgisi olan varmı. komple sistemi buldum çıkma fren merkezı, hortumları ve kaliperleri sıfırda diskler ve balatalar olarak ama nasıl olucak bu iş ???
edit: burda gitmiycek ben konusunu açıyım şunun
maşallah güzel olmuş boyanınca
nazar değmesin
arkadaşlar proje iptal araç dahil bütün parçaları satılıktır.