[bendende selam soyle bari bak bakalım nasıl olmuş ;)
:D:D:D güzel :) yarende duruyor öyle :) iyi ustalara gitmiş integracık söyledim selamını yabancıdan diye :)
Printable View
[bendende selam soyle bari bak bakalım nasıl olmuş ;)
:D:D:D güzel :) yarende duruyor öyle :) iyi ustalara gitmiş integracık söyledim selamını yabancıdan diye :)
Dün boyacının önünde arkadan gördüm. Rengi parlak ve güzeldi. Hayırlı olsun.
ya bu teglerin type rlarını neden getirmediler zamanında buraya...
çok güzelmiş güle güle kullan
O servisteki boyacının işçiliğini çok merak ediyorum. Eğer gerçekten iyi ise bu benim içinde çok iyi olur.
sağolasın teşekkürler...
ya aslında hiç bakmadım ama blok kapağı harıcınde fark varmı bılmıyorum b18c kodlu GSR kapakları ile 190 küsürlü hp lere atmosferık olarak ulaşılabılıyor sanırım...
ben ılk defa orada boya yaptırıyoum cıktıgında ışıkta falan cok ınceledım bı kusur goremedım ama vb Faruk abi boya işlerini sürekli onda yaptırıyordu maslağa göre burası hem bana yakın hemde işinde iyi diye bende onda yaptırdım, haırlısı bakalım ilerleyen zamanda daha ıyı anlarız
hayırlı ugurlu olsun kardeşim allah kazasız belasız agız tadıyla binmeyi nasip etsin :)
takıpcısıyım :) maşallah devam
allah razı olsun çok sağolasın cümlemize inşallah :)
eyvallah sağolasın
bugün sabah erkenden trafıge gıttım plakalarımı ruhsatımı aldım, ordan boyacıdan aracı aldım, bosch akü taktık, 195/45/16 Pzero lastik taktık 1 yıl sınırsız çekici ve herturlu hasara karsı sıgorta hedıyesı de varmış ***** bu aracın kasko primi uçuk oldugu için yaptırmadım bu da ıyı isabet oldu :), en guzelı de fılmlerı sokerken arka cam rezıstansını tum uyarılara ragmen işe yaramaz hale getirdim:D:ofk::Deli: hayırlısı olsun bakalım fotolar ılk sayfadan devam...
Hızlı aile arabası:p. Maşallah abicim, 406 dan çok daha iyi gideceğine eminim:p:D.
boyanınca kendine gelmis alet,kazasız belasız olsun inş :)
maşallah yeniden hayat buluyo.
keşke en arka cam filmini sokmeseymişsin reziztansa zarar vermemek adına
inşallah kardeşim inşallah:)
sağol cümlemize, aynen şimdi bişeye benzedi :D
sağolasın ama yaptık bi hata işte:icon_wack zaten meslekten dolayı alışkanlık olmuş iç aynayı kullanmıyorum benım için çok buyuk bı kayıp degıl
hee görürsün sen kaıyp mı değil mi :D ulan mis gibin herşey orj sen gidip zorla bozuyon :D
kanka su turbo projesine startı ver artıkkk . planını yaptn mı?
tampon sınyallerını çift duylu amerıkan park yaptım dünde maslakta kompresyonunu ölçtük yoldada cihazdada gayet başarılı maşallah fotolar ilk sayfada...
maşşallah çok gsel. bu modeli seviyorum.
kompresyon ölçerken araç turbomuydu?
Maşallah sonunu merak ediyorum herşey gönlüne göre olsun.