Maşallah çok güzel allah kaza bela vermesin.
Printable View
Maşallah çok güzel allah kaza bela vermesin.
maşallah :)
jantlar cok hos olmus kazasız belasız
maşallah son hali kusursuz olmş eline sağlık.
Maşallah çok yakışıklı
Maşallah kazasız belasız...ben jantı gayet beğendim, bu arada içinin resmi varmı?integral derimi?biçoğunun dikişten attığı söyleniyor siz menunmusunuz , hergandi bi sorunla karşılaştınızmı?
maşallah gerçekten son hali süper olmuş jantlar cuk oturmuş bucada bir kaç sefer görmüştüm canlı olarak daha bir güzel kazasız belasız sürüşler.
bende çok seviyorum aracın kasasını duruşunu özelliklede yere basınca çok başka duruyo cc ler kzasız belasız günlerde
Kazasız belasız inş güzel araç
Bu jantlar 307-308'lere çok yakışıyor. Bu jantlar cuk oturmuş. Ama şu araca güzel bir tampon yapmadıya Peugeot ayıp etti.
:D ne plakaymıs ya sökücem atıcam :D herkeze teker teker teşekkürler iyi güzel yorumlarınız için plakaya gelince kare düze göre biraz daha farklı geliyor gözüme bide uzun takarsam app yapmam lazım bu sefer polislerle ugrasıcam şimdilik böle ama bi uzun denemesi yapıcam :D tekrar teşek :icon_tup:
evet nedense bu arabayı genelde rcz ye benzetiyolar özellikle kalabalık ortamlara falan girince milletten sesler su aa bak bu cetin arabası deilmi..kac kere duydum bunu ulan dedim bu cet kimmiş ama hızlı herifmiş meger bi dize oynuyomus eleman :hahaha::hahaha::D
teşekkürler
evet arabayı almayı kafaya koyduktan sonra kronik problemlerini arastırdım.gögüslük dikişlerinde atma oldugunu duydum ve cogu yaklasık 1 2 sene içersinde atmış ve bu benim arabadada varmıs fakat eski sahibi garantiden bu durumu hallettirmiş ve suanda gögüslügüm yeni oldugu için hiç bi atık patlak vs yok ve bu yeni gelenlerde patlamıyomus die bişiler duymustum..ama yinede güneşlik ve nemli havluyla günese direniyorum :)yakında iç fotolarıda eklerim teşekkürler