Maşallah çok güzel allah kaza bela vermesin.
Maşallah çok güzel allah kaza bela vermesin.
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
maşallah![]()
jantlar cok hos olmus kazasız belasız
Maşallah kazasız belasız...ben jantı gayet beğendim, bu arada içinin resmi varmı?integral derimi?biçoğunun dikişten attığı söyleniyor siz menunmusunuz , hergandi bi sorunla karşılaştınızmı?
maşallah gerçekten son hali süper olmuş jantlar cuk oturmuş bucada bir kaç sefer görmüştüm canlı olarak daha bir güzel kazasız belasız sürüşler.
bende çok seviyorum aracın kasasını duruşunu özelliklede yere basınca çok başka duruyo cc ler kzasız belasız günlerde
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Kazasız belasız inş güzel araç
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
Bu jantlar 307-308'lere çok yakışıyor. Bu jantlar cuk oturmuş. Ama şu araca güzel bir tampon yapmadıya Peugeot ayıp etti.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ne plakaymıs ya sökücem atıcam
herkeze teker teker teşekkürler iyi güzel yorumlarınız için plakaya gelince kare düze göre biraz daha farklı geliyor gözüme bide uzun takarsam app yapmam lazım bu sefer polislerle ugrasıcam şimdilik böle ama bi uzun denemesi yapıcam
tekrar teşek
![]()
evet arabayı almayı kafaya koyduktan sonra kronik problemlerini arastırdım.gögüslük dikişlerinde atma oldugunu duydum ve cogu yaklasık 1 2 sene içersinde atmış ve bu benim arabadada varmıs fakat eski sahibi garantiden bu durumu hallettirmiş ve suanda gögüslügüm yeni oldugu için hiç bi atık patlak vs yok ve bu yeni gelenlerde patlamıyomus die bişiler duymustum..ama yinede güneşlik ve nemli havluyla günese direniyorumyakında iç fotolarıda eklerim teşekkürler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)