Bu hali bile mükemmel duruyo.![]()
Acele yapmam gereken işler vardı studyoda bıraktım heycanla konuyu inceledim sabrınıza,emeğinize sağlık çok güzel ilerliyor.Maşallah diyelim şimdiden bitcek halini insan düşündümü gerçekten çok iyi bi amerikan ortaya çıkıcak..Bittiğinde sorunsuz,zevkle binersiniz inşallah![]()
Artık banada sıkınıtılar basmaya başladı , incik boncuk işlere kafa yormaya başladım. Yakında kontrolümü kaybedicem gibi duruyor. Şu aralar aklımda direk 454 ü koymak var içine eğer boyadan çıkana kadar onuda toplatabilirsem 454 le çıkarıcam direk arabayı. Bakalım hayrılısı...
Çok teşekkürler , elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. En ufak detayı bile atlamamaya çalışıyoruz fakat o kadar çok şey varki elbet gözden kaçan şeyler olmuyordur onlarıda çevremdeki insalarından gözlemleri ile teker teker buluyoruz. Bittiği , içine bitdiğim günü hayal bile edemiyorum...
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Isin hem en keyifli hem can sıkıcı yanı toplanması ceken bilirBitince cok deli olucak belli oluyo orası. Keyifle takip ediyorum ozellikle balta burunu bekliyorum
Hem zevkinize hem cebinize hem sabrınıza saglık
![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
benimde neredeyse ortaokul döneminden beri almak istediğim bir araç,üniversite bitince fazlalık araçlardan birini satıp bi camaro almak var aklımda..maşallah çok güzel hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürmeniz dileğiyle![]()
İlk aldığımda üzerindeki sorunlu 350 makina ile 30lt/100km yakıyordu. 350 standart toplanıyor 15lt lerde yakar diye düşünüyorum ama 454 için birşey diyemicem arkadaşım daha yeni Cutlass ına 455 taktı 50tl lik benzin aldım Göztepe üsküdar arasında ne ara bitti anlamadım dedi. Depo zaten 91ltyolda kalmayız herhalde...
Çok teşekkürler... Eğer amerikan alma niyetiniz varsa derli toplu bir araç alın 3-5 fazla verin ama kasası düzgün aksesuarları tam olsun...
- The Ultimate Sleeper -
oldukça sabırlısınız,ama her yenilikle hayaller başlıyor bu zevki hiç birşeyle satın alınamaz.Elinize sağlık hayalleri gerçekle buluşacağı günü heyecanla bekliyorum.Yılmadan devam.....
Ve boya için yolculuk başlar...
![]()
- The Ultimate Sleeper -
muhteşemhatta süper.
bu arada eski jantları yenileri taktıktan sonra ne yapmayı düşünüyorsun ? satma falan gibi bir durumun olursa düşünebilirim![]()
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)