User Tag List

Sayfa 11/24 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
456 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: '74 Camaro '' CUK ''

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böle bir amerikan alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Sen anladığım kadarıyla dışarıdan diri göründüğüne inandığın bir arac aldın ama proje başlayınca arabanın nerdeyse kaportasının bitik olduğunu farkettin.Yanlışım varsa affet ve düzelt ben takip ediyorum konuyu anlamayamadım tam.Tahmın ettiğinden cok daha buyuk masraflarmı cıktı noldu resimlere bakınca araba hurda gibi göründü bana beklediğim gibi cıkmadı doğrusu amerikandan hiç anlamam o yuzdende böle salakca bir fikre kapılmış olabilirim oda bir ihtimal..Neyse ne salla bitince şahane olacağı kesin cüzdanına emeğine sabrına sağlık.
    bu tüm eskı model arabalar ıcın aynı olsa gerek dıstan ne kadar duzgunde dursa arabayı komple sökmeye baslayınca butun ıvır zıvırları cıkar ortaya egerkı proje bu yönde alıp sıfır gıbı toplamaksa zaten kaportaya bakılarak fazla pararlar verilmemlı araca kendı ıcıne sındıgı gıbı yapar ve neresınde ne oldugunu bılır-

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki kesip biçerek yerine yenı bir parca kaynatılarak arabanın kaportası nerdeyse tamamen yenılenebilirmi?

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki kesip biçerek yerine yenı bir parca kaynatılarak arabanın kaportası nerdeyse tamamen yenılenebilirmi?
    arabanın direkleri dahil basılabilir sac preste sorun olmaz

amerikan toplayanların ustaların genel olarak amerikancıların hatta en bilindik isimlerin bile yapmaya kortuğu şey arabayı komple kumlamaya vermektir çünkü araba kumlamadan dönemeyebilir

bence kumlamadan toplanma olmaz sonra 3-5 sene sonra çiçek açmaya başlar araba

yakın arkadaşımın arabası kaportadan çıktı ilk astar atıldıktan sonra gel kumlatalım kafan rahat etsin dedim çürük çıkmazsa ben attırıcam dedim astarı, arabayı kumlattık, bikaç parça tekrar basıldı fln

MUY37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi daha önce restorasyon görmüş aracı almak biraz kumar gibi birşey çünkü macunun altında ne olduğunu bilemiyorsunuz. Şuanda benim aracımda tavan hariç bütün paneller değişiyor. Kumlamak kaporta üzerinde sağlıklı değil onun yerine soda blasting diye bir şey uygulanıyor. Ben komple panelleri değiştirdiğimden kumlama gereği duymadım çünkü aracın üzerinde kumlanacak birşey kalmadı. Bu arada kesilip kaynaklanacak tek yer arka çamurluklar diğer bütün parçalar kesilip biçilme olmadan kaynak yerlerinde alınıp geri takılacaklar ( kapı saclar ve marşpiyeller gibi ) . Şuanda benim tek basılıcak yerim ön cam direkleri ve tavanın kenarları onun dışında herşey zaten 0 geldi.
    - The Ultimate Sleeper -

8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW

leader_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabırsızlıkla bitmesini bekliyoruz

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUY37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi daha önce restorasyon görmüş aracı almak biraz kumar gibi birşey çünkü macunun altında ne olduğunu bilemiyorsunuz. Şuanda benim aracımda tavan hariç bütün paneller değişiyor. Kumlamak kaporta üzerinde sağlıklı değil onun yerine soda blasting diye bir şey uygulanıyor. Ben komple panelleri değiştirdiğimden kumlama gereği duymadım çünkü aracın üzerinde kumlanacak birşey kalmadı. Bu arada kesilip kaynaklanacak tek yer arka çamurluklar diğer bütün parçalar kesilip biçilme olmadan kaynak yerlerinde alınıp geri takılacaklar ( kapı saclar ve marşpiyeller gibi ) . Şuanda benim tek basılıcak yerim ön cam direkleri ve tavanın kenarları onun dışında herşey zaten 0 geldi.
    hımm gayet sağlıklı oluyor o zmn inşallah sorun çıkmaz, ama ben ginede kumlatma taraftarıyım en baştan neden derseniz aralarda gözükmeyen paneller oluyor iç tarafları paslı oluyor kumlamada ince olduğundan güçsüz olduğundan dökülüyor hani denir ya çamurlukta ufak pas olsun kumlamada yarısı gider denir, dış yüzeyi paslı gözükmez iç tarafında pas vardır gibi

bende gelecek ekim gibi restarosyon ve modifiyeye başlıycam gibi duruyor

akintaner
    Misafir
    Dehşet bi şey. Süper

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çıkma gelen Ön tampon doldurucularının şekilleri biraz bozuktu hem ısıtıp şekillerini duzeltmek hemde bağlantı yerlerine bağlanacak krom parçalara ölçü almak için bu gün öğleden sonra kaportacıya gittim. Kaportacımız bütün parçaları arabanın üzerine takmış ayarlarını yapmış aralardaki boşluklara bakıyor. ( resimlerin kalitesi ve açısı için özürdilerim garaj biraz ufak ve içerisi parça dolu. )

Yamuk yumuk olan tampon doldurucularını kaynar suda ısıttıktan sonra bu suntaya vidaladım miss gibide oldular ikiside artık olması gereken şekildeler.

Biraz muhabbetten sonra aracın üzerinden çıkan parçaları içncelemeye başladık ki iyikide incelemişiz. Aracın üzerinden çıkan aynaların iç aksamları tamamen bitmiş durumda , bende hemen ayna arayışına girdim sıfırmı alsak çıkmamı alsak diye. Bugun yarın onunda işini bitirmiş olurum herhalde. Şimdilik bu kadar bu hafta kısmetse motor vs. herşey aracın üzerinden alınmaya başlanacak.
    - The Ultimate Sleeper -

TEQUILA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah, parçalar takılıp aracın keskin hatları ortaya çıkmış. Ellerinize sağlık.
    2. el yedek parçası bulunabiliyormu?

Bu arada bu konu sanırım teşekkür butonunu hak ediyor
    Yönet,c, arkadaşlarcan rica etsek koysalar süper olacak.
    '05 Honda CBF 600 SA
    '16 Qashqai

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.el dünya kadar parçası var. Sıfır parçalarda uzak doğduda üretildiği için temiz bulabilirsem 2.el almaya çalışıyorum. Ebay de sadece 2 jenerasyon Camaro parçası satan bir mağza var , hep onlarla iletişim halindeyim. Gönderdikleri parçaların her kusurunu söylüyorlar ona göre alıyorsun güvenilirler yani.
    - The Ultimate Sleeper -

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Maşallah kardeşim..Allah yüzünü kara çıkarmasın;emeğinize sağlık!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel gidiyor maşallah Murat.

arkatcaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

gti

güle güle kullanın

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muhteşem gözüküyor
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muhteşem gözüküyor
    Insallah bittiginde dahada guzel olucak. Birde bu aralar su doseme alti izelasyon malzemelerine taktim kafayi bir kac birsey buldum da daha arastiricam. Varmi bildigin birsey cok ucuk fiyatli olmayan. Dynamat tan fiyat aldim 2.000 lira civari cikiyor ortalama sadece izelasyonu. Ben hem ses hemde isi izelasyonu istiyorum Headers taktiktan sonra ayaklarim haslama olucak yoksa tabi birde klima olmadigindan yazin en azindan biraz faydasi olur diye. Tavisyelere acigim
    - The Ultimate Sleeper -

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Insallah bittiginde dahada guzel olucak. Birde bu aralar su doseme alti izelasyon malzemelerine taktim kafayi bir kac birsey buldum da daha arastiricam. Varmi bildigin birsey cok ucuk fiyatli olmayan. Dynamat tan fiyat aldim 2.000 lira civari cikiyor ortalama sadece izelasyonu. Ben hem ses hemde isi izelasyonu istiyorum Headers taktiktan sonra ayaklarim haslama olucak yoksa tabi birde klima olmadigindan yazin en azindan biraz faydasi olur diye. Tavisyelere acigim
    komple tabana bende izolasyon yapıp veya yaptrıp, üzerini halı kaplattırasım var, 2000 tl çok para demişler ya bu arada?
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    komple tabana bende izolasyon yapıp veya yaptrıp, üzerini halı kaplattırasım var, 2000 tl çok para demişler ya bu arada?
    Direk araba icin olmayan ama kullanilabilecek birkac malzeme buldum. Kullanlarda cok memnun kalmislar. 3 kademeli bir kaplama yapiliyor. Ilk basta rezonans onlemek icin su yalitimda kullanilan fakat dynamatla ayni fiziksel ozelliklere sahip bi bant var 1,5 mm kalinliginda komple ondan kaplaniyor heryer. Onun uzerine sicak veya soguk hava borularinin izelasyonunda kullanilan 2 ile 20mm arasinda kalinlik secenekleri olan kendinden yapiskanli ve gene bir tarafi aluminyum kapli bir malzeme var buda isi izelasyonu sagliyor bunu plaka plaka gerekli yerlere koyuyorsunuz. Birde bunun uzerine eger isterseniz sesi tamamen kesmek icin akustik kopuk kullaniyorsunuz. Toplam kalinlik akustik kopukle 1cm i biraz geciyor. Rezonans onleyici ve isi yalitimini kesin yaptiricam fakat akustik kopuk kalinligi nedeyiyle biraz gozumu korkutuyor acikcasi.
    - The Ultimate Sleeper -

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence kesinlikle yaptırmalısın özellikle motorun hemen arkasında ki ateş duvarına yaptırmadığın taktirde yaşın şıpır şıpır terlersin aynı şeyi yaşıyorum hem benim arabanın tabanındada izolason yok egzozlardanda sıcak sıcak geliyor

hani kışın hiç problem değil fakat yazın sıkışıktrafikte kalınca ızdırap oluyor. hatta ben yazları ter belli olmasın diye gri tshit falan giymiyordum bazen
    74 model sehpa...

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izolasyon için würthün malzemelerine bakın bide dynamat kadar pahalı değildi tabi piyasada satılan dandik malzemeler kadarda ucuz değil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)