4 gün öncesinden bir kare...
![]()
4 gün öncesinden bir kare...
![]()
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
.çok güzel kabası zoru bitmiş bi an önce toparlar ağız tadıyla binersin inşallah
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
rengi 10 numara olmus gercekten
Balta burun diğer camaro , fakat bundada gözüme takılan ufak tefek kusurlar çıktı boyadan sonra , seneye ufak bir kozmetik işlemden geçicek gibi... Ama balta buruna çevirmeyi pek düşünmüyorum fakat bir yandanda şeytan dürtmüyor değil... Fakat tam kesin olmamakla bir amerikan daha gelme ihtimali var o gelirse planlar bi hayli değişecek...
- The Ultimate Sleeper -
Sabah döşemecinin önünde ufak bir video çektim , eklerken biraz yamuk oldu artık kusura bakmayın...
https://www.facebook.com/photo.php?v...f¬if_t=like
- The Ultimate Sleeper -
Maddi Manevi Üzerindeki Emeği Görmek Hiçte Zor Değil , Elinize Kolunuza Emeklerinize Sağlık Allah Kaza Bela Vermesin , İnşallah Herşey Bittiğinde İstediğinizden Daha İyi Olur Eminim Olucakta.Bekliyoruz..![]()
Döşemeler %90 oranında bitti son montajlar ön arka cam takıldıktan sonra olacak. Bugun rotbalans yapıldı ve yeni jantlar takıldı... Bir aksilik çıkmaz ise haftaya plaka işlemlerinide bitirmiş olurum.
![]()
- The Ultimate Sleeper -
her sayfayı tek tek okudum , eline emeğine sağlık , uzun sürmüş ama çok çok sağlam we güzel bir sonuç çıkmış ortaya , kazasız belasız cezasız kullanman dileğiyle ...
abı emegıne saglık cok guzel olmus agız tadıyla bınersın ıns.
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
Maşallah kardeşim, gittikçe güzelleşiyor![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
renk efsane cok guzel olmus masallah
emeğinize sağlık gerçekten sabır isteyen bir iş.yeni plakanızla yazın tadını cıkarırsınız inş arabanızla![]()
Artık ete kemiğe bürünüyor. Bir yandan da yollara çıkma sabırsızlığı. Vallaha bu tam sabır işi. Diretkenliğiniz ve Sabrınız için Tebrikler...
En kısa zamanda bitmiş haliyle kontağa basıp yola çıkma dileklerimle..diyorum
maşallah araç çok iyi olmuş tebrikler
Ve CUK artık garajda dun akşam 12 ye kadar sanayide çalışarak eve gidecek hale getirdik. Hala ufak tefek eksikleri var onlarıda haftasonuna kadar halledecez bir sorun çıkmazsa.
![]()
- The Ultimate Sleeper -
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)