uzun zamandır sahibindende takip ettiğim bi vtec di kim alıcak diyodum..neyseki yabancıya gitmemiş...
Okan kardeşim hayırlı olsun ..Allah kaza bela vermesin...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Maşallah, bakire vtec..
hadi Okan hayırlı olsun muradınıza erdiniz![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
b.evlerde sürekli görüyordum ..tertemiz duruyordu , kıymetni bilen birileriin eline geçmesi çok iyi olmuş ..arkada plakalığın sağ tarafınında bi göçük vardı yanlış hatırlamıyorsam..tekrardan kazasız belasız
kanka bu araba emniyet mahallesinde duruyodu ben 2 sene önce çok koştum peşinde resimdeki teyzenin yanın da ki bayan kullanıyodu hep bu aracı 2 sene önce 96 bindeydi bu araç fiyat sormaya kalıkıyoduk kadın bıkm ış sorular dan kaçıyordu piyasada ben aracımdan memnunum satmıyorum die bilinen vteclerdendi
alana hayırlısı olsun kazasız belasız kullansın
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
kazasız belasız okan güzel araba baksana herkes peşinden koşmuşkadın bana vericektide dellenmeseydim kadına almıştım bu arabayı ama size nasipmişki benm dellenecegım tuttu, hayırlı ugurlu olsun.
maşallah temiz araçmış ananeden vtec'e saplamak'ta bi başka güzel olur alican hea ashasha![]()
maşallah kazasız belasız tertemiz.teyzeye sorsaydınız vtec açmayı biliyor musun diye?![]()
I love my Honda
maşallah. iyi düşmüş kismetinize.bi kan akıtın buna bence
maşallah valla gömü bulmak gbi bişi![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)