41 kere masallah bitmiş halini merakla bekliyorum kardeşim :)
41 kere masallah bitmiş halini merakla bekliyorum kardeşim :)
maşallah kanka çok yakışmış, lastikleri ısıtmadan yanlama :D
geniş tabanlı lastikle bu şekilde durmuyor görüntü çok hoş oldu suan :)
Eyw saolasn :) , kodunu sana veririm istersen ama,net resim atıym öyle karar ver ortada bi renk oldu çünki,pek hoşuma gitmedi benim açıkçası :)
az daha kaldı knka :)
suanda çamurluğa sıfır duruyor arkadan giderken çember belli oluyor fakat spacer aklımda denicez inş bi 1.5 cm kadar çıkartabilirim diye düşünüyorum :)
karşıya gitsem daha iyiydi :D buldukta nası bulduk :D
knka belirttiğim gibi günlük normal kullanıma gelmiyomus bu lastiler :D bırak özellikle kopartmayı araba hafif virajlarda tribe girip arkayı bırakıyor , sonra kafayıda bırakıyo alışmaya çalışıyorum açıkçası, taktığımdan beri inan 90 ı geçmedim , ama zamanı var çözdümmü eywah eywah :D :D :D
kardeşim en ii şekilde bitcek araban İnşaallah.
boya kodunu itina ile seçip uzun ugraşlar sonucu bu tonu yakaladık.Boya kodu oguzhan arkadaşımızın ruhsat kabının arasında saklıdır kendisinden rica edersen sana verebilir.
Maşallah kaarşiim :D
maşallah kazasız belasız M.B panjuru olacak mı bu sefer peki ??
canlı gordum masallah yavrumm :)
Yeşilköyde gördüğümde bu ne lan diye bi tepki verdim herşey 10 numarada yerinde olsam jant göbeklerinide opel yapardım
şahsi düşüncem eski hali çok daha güzeldi 19" ler ile basamayacaksın yada araban çok çok sert olacak.
maşallah...
Sığmaz dediler. Yaptın olacak kanka :)
ama bir süre daha yıkamayalım arabayı mümkünse ağustosta falan girişiriz o işlere artık :D