41 kere masallah bitmiş halini merakla bekliyorum kardeşim![]()
geniş tabanlı lastikle bu şekilde durmuyor görüntü çok hoş oldu suan![]()
Eyw saolasn, kodunu sana veririm istersen ama,net resim atıym öyle karar ver ortada bi renk oldu çünki,pek hoşuma gitmedi benim açıkçası
az daha kaldı knka
suanda çamurluğa sıfır duruyor arkadan giderken çember belli oluyor fakat spacer aklımda denicez inş bi 1.5 cm kadar çıkartabilirim diye düşünüyorum
karşıya gitsem daha iyiydibuldukta nası bulduk
knka belirttiğim gibi günlük normal kullanıma gelmiyomus bu lastilerbırak özellikle kopartmayı araba hafif virajlarda tribe girip arkayı bırakıyor , sonra kafayıda bırakıyo alışmaya çalışıyorum açıkçası, taktığımdan beri inan 90 ı geçmedim , ama zamanı var çözdümmü eywah eywah
![]()
![]()
![]()
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
boya kodunu itina ile seçip uzun ugraşlar sonucu bu tonu yakaladık.Boya kodu oguzhan arkadaşımızın ruhsat kabının arasında saklıdır kendisinden rica edersen sana verebilir.
StorKFocus
canlı gordum masallah yavrumm![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Yeşilköyde gördüğümde bu ne lan diye bi tepki verdim herşey 10 numarada yerinde olsam jant göbeklerinide opel yapardım
şahsi düşüncem eski hali çok daha güzeldi 19" ler ile basamayacaksın yada araban çok çok sert olacak.
Sığmaz dediler. Yaptın olacak kanka
ama bir süre daha yıkamayalım arabayı mümkünse ağustosta falan girişiriz o işlere artık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)