evt dostum biz buralıyız yanı eskılerinden..bu arada aracımıza en son 370 cc enjektor valbro benzın pompası ecuyu biraz gıdıkladık bakaLım sanırım 0.7 gbi gidiciez resımlere as kaldı![]()
evt dostum biz buralıyız yanı eskılerinden..bu arada aracımıza en son 370 cc enjektor valbro benzın pompası ecuyu biraz gıdıkladık bakaLım sanırım 0.7 gbi gidiciez resımlere as kaldı![]()
arac nerde yapılıyor ?
www.honda-tech.com
http://www.youtube.com/watch?v=Mvx0bgDlFag ufaktan bir videoo![]()
sagolun emeyi gecen bircok kisi varr bu arabada sagolsunlarr 0.4barda su an araba tahminetimdende iyi gidyo 0.5 sabitlicezz allah bin bereket versin buda isimizi görür![]()
bence ışığın yanma sebebi o2 sensörüdür, yanıltmak gerekir çünkü şu an yeni egzozla arabanın atık gazını çok zehirli okuyor ve arıza ışığını yakıyor, sensörün okuyan kısmını borudan uzaklaştırmak gerekir. Yani sebebi afr nin zengin ya da fakir olmasıyla alakası yok gazın daha zehirli ve daha hızlı çıkmasıyla alakası var.
Bu arada yaptığınızı takdir ediyorum, sport modelinin de yürüyebileceğini göstericeksiniz. Kolay gelsin umarım istediğiniz sonucu alırsınız
Bu arada turbo modeli nedir?
evet olabilir tabisimdi tam aklima gelmiyor ama sensör arzasi degildi sistem cok zenginde yarin bir sorimbu arada sagol simdilik benim icin cok verimli bir makina oldu bir cok kisi gidisini begendi ve hata hayranlikla tebrik eticok farkli bir proje ve zanedersem türkiyede bir ilk oldu civicsport-turbo olarak
çok tatlı maşallah, nasıl yürüyecek çok merak ediyorum... fedai ustanın methinide duydum, umarım çok verimli bi çalışma olmuştur ve hakkı alınır...
Yanılmıorsam ben gördüm gidişini .cumartesi göztepe soyak civarlarında bulundumu ?
çuflayan zengin bi siyah civic gördüm![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)