çok sağolun arkdaşlar..teşekkürler.
byshero Nickli Üyeden Alıntı kazasızz belasız güzel aracc temiz duruyooo)) lütfen düzgün yaz bu nasıl yazı ya
körler sağırlar
En yakısan CSL HAYIRLI OLSUN
Can Job Nickli Üyeden Alıntı En yakısan CSL HAYIRLI OLSUN bencede çok sağol.
maaşallllah on numara gerçekten
src106 Nickli Üyeden Alıntı maaşallllah on numara gerçekten eyvallah çok sağol.
maşallah güzel bi bmw Tuğsanın eski aracı mı acaba
edo typer Nickli Üyeden Alıntı ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?) ....05412424032
Maşallah çok güzel bir araç, bu e46ları zaten seviyordum artık sahibinden e46 bakıyorum
Ludacris Nickli Üyeden Alıntı maşallah güzel bi bmw Tuğsanın eski aracı mı acaba teşekkürler...yok hayır aldığım şahısın ismi başkaydı 1 yıldır da araç bende..
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Maşallah çok güzel bir araç, bu e46ları zaten seviyordum artık sahibinden e46 bakıyorum teşekkürler umarım isteğine göre bulursun sende
Maşallah çok güzel ön jantlar daha ince olsaymış keşke
diyadin Nickli Üyeden Alıntı Maşallah çok güzel ön jantlar daha ince olsaymış keşke daha dolu dolu göstersin diye yaptık kötü durmadığına inanıyorum
maşallah csl jantları fazlasıyla yakışıyor bence .. kazasız belasız inş.
arfy Nickli Üyeden Alıntı maşallah csl jantları fazlasıyla yakışıyor bence .. kazasız belasız inş. amin hepimize kazasız belasız sürüşler..saol..
Maşşallah çok güzel duruyor kazasız belasız kullanın
307xsi Nickli Üyeden Alıntı Maşşallah çok güzel duruyor kazasız belasız kullanın amin çok teşkkurler
[QUOTE=rfttmvs;1912550]
ci on numara. black oto abonesiyiz
İlkay Akçakoca-İZMİR 35 TC 126(EJ9),35 CUK 44(EJ9),35 CAR 50(GTC),35 CAR 78(116i), 35 DY 642 ( C30 )
maşallah, led stop şart gibi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları