onler sac jant olan benim aracim zaten REVO lu;
2. vites 40 tan baslayan denemede 3. vites sonunda 3 boya yaki fark aciyorum; 4. viteste ise baya fark aciliyor..
drag yaptigimiz zaman 1 boy geriden kalkama ragmen 4. vites sonuda fark baya bi oluyor.. yani kac boy yapar cozemedim..
4. vites affetmiyor resmen.
yazilimdan sonra ust devirlerde daha iyi yurur oldu; o yuzden 40 km bana az bile geliyor.. 50 falan olsa daha bile iyi gider..
cunku 4400 devire kadar sabit 1,3 bar ile yuruyor arac.. ust devirler altlardan daha canli..
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
maşallah. çok şık, oldukça sade ve güzel olmuş. güle güle kullanın.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
arkadslar uzun zamandan beri cok istedigim seyi sonunda dun yaptirabildim ve sizlerle paylasiyim istedim.
Rockford Fosgate P400-4 Amfi,
Rockford Fosgate P162s Mid-Tiz takimi,
Blaupunkt 16 cm mid-tiz takimi ve
Focal 21v2 Kapali kutu subwoofer.
ilk once 30 cmlik 30a1 bas kullandim ama o cok fazla geldi. yuksek seste muzigi dinletmeyecek kadar cok oldu ve arabayi salliyordu; o yuzden bu sabah gidip cok daha ufak bir kabini olan ve bir ust seri olan kapali kutu 21cmlik basa gectim.. simdi cok memnunum.
isciliklerinden, insanliklarindan ve sundugu imkanlardan oturu basta sahibi erdogan abi olmak uzere maslak speedsound calisanlarina tek tek tesekkur ederim.
bu da ilk taktigim bas;
![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
massallah cok güzel duruyor..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
maasallah cok guzel olmus gule gule kullan ...jantlardan bulabılırmıyız bendede 130 luk ıbıza var takmayı dusunuyorum eger bulursam![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
masallah kazasiz belasiz
-SESA-
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)