vn ile can tamam da. kc yürümez panpa![]()
Soyle ornek vereyim pampa
Önceki teg de gorduk b18 yapmadan once cai egzozlu kb typeri geciyodu yani kopek gibi gidiyodu, sorunsuz net yakiyordu dedemani
Kc den suphem yok pampa atmo turbo sc hic farketmez ne yapilirsa yapilsin sahibi isi bildigi icin her turlu yurutur o arabayi
Vn yle Can ikiz gibi zaten = Beyaz rpf1 + Carbonlar + Apexi sonlar + Hondata beyinler + ikiside gri![]()
son olarak ikisinin sahibide ayni gülüyor yani disardan oyle soyluyorlar ama Orkun baskanin eli cok kocaman
Antalyada daha buyuk bi el gormedim ben
![]()
el deil o zaten kürek mübarek
kc hakkında söylediklerim de tamamen şaka amaçlı. şimdi millet görür kc şöyle böyle der belki. kc kız gibi araba ve cidden yürütecek onu kcann![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
maşallah .![]()
Kaputu söktük vernik + pasta cila attırdık
Akşam ayar yapalım dedik gece saat 1 de petrolde lavaboya girdik çıkınca birde ne görelim yağmur başlamışTamponda port + cai olduğu için yağmurda çıkamadık ayar işide yattı
Üstüne üstelik birde araba içinde yatmak zorunda kaldık heryerim tutulmuş çok sert koltukları var
![]()
aha kaputa bende yaptırcam ya nasıl oldu vernık atınca bazıları yaptırma dıyor.bıtmıs halının fotosu varmı
masallah![]()
Eline saglik turgayim fotolar cok guzel cikmis ama dun yikatamadim arabayi cok pis, bu aksam yeniden cekelim
bir ışık gördüm
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)