Hayırlı uğurlu olsun. Restore için çok uygun bir seçim olmuş. Özellikle coupe olması çok değerli kılıyor. Umarım hayal ettiğinizden de güzel olur. Siyah çok güzel olmuş ama bence sadece jantlarını kopyalayın. Çok daha can alıcı renkler yapılabilir. Mesela BMWnin yeni bir kahverengisi var X1lerde görüyorum. Bu aralar takıntı haline geldi bende o renkBBSler de gold olursa bu renkle mükemmel olur. Ayrıca abartmadan başka yerlerde de gold kullanılabilir. Mesela arkadaki yazılar ve ön-arka yıldızlar gibi. Farları da çift yuvarlak olanlardan takın derim. Hatta içte kalanlar sarı olabilir ya da kısalara sarı ampül falan. Bulabilirseniz Amerikan tamponlar da güzel olur. Bazıları nefret etse de benim çok hoşuma gidiyor.
![]()
maşallah ortak çok güzell mersoaracı aldığımız ters MC Donalds gözlüklü doktorun tipi halen unutamıyorum aklıma geliyo bazen gülüyorum kendi kendime ahahaha hele uğurun doktor için , ben buna hasta olarak gitsem neyin var dese.. beni bırak senin neyin var sana nolmuş derim.. dediğinde kopmuştum ya
![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Çok güzel bi seçim eser,
Parça tedariği için kadosan sanayide custom garajın olduğu caddenin sonunda çıkmacı var. Bilgin olsun.
İnşallah herşey gönlünce olur..
Masallah arac cok guzel Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin konuyu hevesle takip edicem bu arada sormasi ayip ne kadara mal oldu?
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
bize göre uygun bir fiyata aldık,gelişmeleri tek tek fotolayabilirmiyim bilmiorum ama elimden geldiğince paylaşmaya gayret göstericem
saolun arkadaşlar
eser zor bi seçenek olmus dilerim altından kalkarsınız
maşallah diyelim![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Aklımdaki proje! bendede 4 kapısı var.ekonomik sorunlardan dolayı yatıyor.benide gaza getiren çocukluğumun arabası olması ve mavi almanya plakalı bi w123 görmem.kısmet bende bi süre sonra başlamayı düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun.
kalkarız seko,kalkılmıycak bişey yok,şuan motoru söküldü motora başlanıcak,arabanın üstünde aksarayda satılan 20 tl lik direksiyonlardan vardı ilk iş olarak onu söktük ve çöpe attıkyerine yıne 80 model mercedeslerden birinin direksiyonunu bulduk,bakalım günde günde yaza kadar cıkarıcaz bişeyler
senin de Allah yardımcın olsun saolasın
ufak tefek farklılıklar olucak bakalım
Araba yuruyorsa bir deneseydik 280CE v.s 350SE..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Yahu araçların gidişlerini görmek maksat 30 yasındalar zaten..2.8 L6 v.s 3.5 V8:P Son susturucuyu iptal edip orta susturucudan bir düz boru dene bakalım sesi nasıl olucak
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
abi hayırlı uğurlu olsunda kimin bu araba kendine mi alldın veya biriyle mi aldın anlamadımbitmiş halini merakla bekliyorum
maşallah
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)