Hersey gonlune gore olur insallah genc:)
Takipteyim:)
Printable View
Hersey gonlune gore olur insallah genc:)
Takipteyim:)
Allah kolaylık versin kardeş. Her şey gönlünce olur inşallah :)
Eyvallah eyvallah teşekkür ederim. Şu evi taşıma işi ve finaller bir an önce bitsin istiyorum. Sökmek ve kaportacıya yollamak için sabırsılanıyorum. Umarım aksaklıklar çıkmaz. Şu an herşey yolunda olacak gibi gözüküyor. : )
Güzel olacak :)
la bitir sunuda saplıyım bmwne :D
İlker, sen bana sapla yemin ediyorum forumda "İLKER ELİME VERDİ! Beni miken yok muuuu?!" diye konu açarım. :D
İnşallah her şey istediğin gibi olur, takipteyim :)
Finallerde de başarılar dilerim :)
Dostum Allah utandırmasın kolay gelsin
Eline sağlık, kesene bereket,
konuyu keyif alarak okudum :)
Allah razı olsun hepinizden. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Güzel bi sonuç çıkartmak amacım; hep beraber izleyip görücez. Oldu mu olmadı mı karar vericez...
hayırlı olsun abim,guzel iş olacak..
İnşallah canım abim, çok teşekkür ederim.
Furkan vallahi muhtesem olucak bitince :) bu esnada boya anlaminda yardima ihtiyacn olursa takildigin her konuda yardimci olurum.
furkancım umarım istediğin gibi sonuçlanır projen inan cok sevindim satmak istediğin zamanlarda almak istedim çok sıkışıklık vardı o zaman alamamıştım ama inan almadığıma çok sevindim seni çok iyi anlıyorum her konuda inşallah gönlüne göre olur herşey
ama renk konusunu tekrar düşün istersen ben pek sevemedim daha ağır bir renk yakışır bence :)
Kaan'ın adı yazınca kıskandım benimkini de yaz lan
hayirli olsun kakuscum,insallah istedigin hale getirirsin.
renk konusunda daha oturakli birsey yapsan,arabanin yasina uygun daha goze hitap eder diye dusunuyorum.
Abim çok teşekkür ederim. Takıldığımız bir konu olduğu vakit muhakkak ararım. Vakit ayırırsan da çok sevinirim abim.
Kanka Kaan'la sen tanıştırdın zaten, asrın kıyaklarından biri. : ) Fakat bi hayrın oldu mu bana? Yooğğ... : )))
---
İnşallah arkadaşlar. Hepinize tekrardan çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Renk konusuna gelince. Bana kalırsa Laguna Seca Blue, BMW'nin en güzel ve en özel rengi. Ben Laguna Seca boyayarak üst düzey araçlarda sunulan bu rengi, belki de bu renk fikri ortada bile yokken piyasada olan bir araçta kullanmak istiyorum. Tabir-i caizse eski bir araca yenilikçi bir hava katmak. Kaldı ki sitede "en güzel mavi tonu" başlığında gördüğüm kadarıyla pek çok kişinin beğenisini toplayan bir renk.
Peki bu renk E21'e uygun bir renk mi? Asıl soru bu. Belki sizin de "başka bir renk de düşün" derken demek istediğiniz de bu. Öyle ki; bu sorunun cevabını henüz ben de bilmiyorum. Çünkü bu vakite kadar sadece 1 tane Laguna Seca E21 gördüm. O da kırık dökük bir halde... Tam da bu noktada ben bu riski almak istiyorum. Çünkü arabam üzerinde yapılabilecek şeyleri iyi kavradığımı ve neyin güzel durup neyin durmayacağını iyi bildiğimi düşünüyorum. Keza yine bu risk bana başarı getirir. Her yenilik biraz risk barındırır zaten. Olur da güzel olursa seyir zevki olan bir otomobil çıkar meydana ve takdirinizi toplarım. Olmaz ve güzel durmazsa da canımız sağ olur. Bir daha ki projem için bana ders olmuş olur.
Benim bu renk konusundaki tek korkum, bu tonun benim aracımda boğuk ve yalın durmasıydı. Fakat bunu da cam kenarlıklarındaki gümüş rengi çerçeveler ve böbrekler silip atacaktır. Yani bu riski göze alıp, öyle umuyorum.
Aracımın bitmiş haline örnek malesef yok. Diğer bir değişle "iyi ki de yok" ki bu beni daha da çok heyecanlandırıyor. Muhtemelen bir daha çocuğum falan olduğunda bu şekilde sevinirim ki MK360 oğlumdan farksızdır. :) Eray abim ve siteden samimi olduğum arkadaşlarım arabam için ağladığımı falan da bilir.
Yine de benim arabamın kalıbına yakın bir örnek olarak şunu gösterebilirim, belki bir fikir olur sizler için;
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lu...memno1_500.jpg
http://www.2002ad.com/images/carsforsale/ACF3E33.jpg
Yukarıdaki yazım tarzımdan dik başlı olduğumu düşünmemenizi rica edicem. Tam aksine, benim isteğim sürekli çeşitli insanlarla istişare edip, onların görüşlerini ve fikirlerini duymak. Nihayetinde akıl akıldan üstündür. Saygılarımı sunuyorum.
Ben yaşam koçunum senin :D