bu ne olm, çıkar elinden :p
kazasız belasız kullan kardeşim :)
Printable View
bu ne olm, çıkar elinden :p
kazasız belasız kullan kardeşim :)
maşallah kakuşum inş.istediğin hale getirirsin arabanı :)
Maşallah, düzgün duruyor gerçekten.
maşallah yavrum ciğerli makina aldın güzel olacak güzell
İnsanların eski otomobil sevmemesi çok doğal Furkan takma kafana.. Zaten kendi paranla da almışsın oo beğenmeyen binmesin :) :) Ben her zaman bizim bir otomobil kültürüne sahip olduğumuzu ve her gün yeni otomobiller-farklı tarzlar görerek geliştiğini söylüyorum. Sen arabana bakınca anında kafanda canlanıyor neye benzeyeceği, onlar bakınca külüstür oluyor. Resim sergisine ilk defa giren insanın renklerin birbirine karıştığı garip garip figürlerin olduğu resime "bu ne lan bir s*ke benzemiyor" demesiyle, her gün yüzlerce resimi inceleyen, bu konuda belirli bir kültüre ulaşmış olan adamın "nasıl da duygularını yansıtmış adam bak şu figür şunu anlatmaya çalışıyor vs." demesi aynı mıdır? Hep böyle bak olaya :)
İnsanlardaki otomobil anlayışı sadece bir yerden bir yere en ucuz götürsün şeklinde.. Ya da parasını veririm en güçlüsünü alırım diye.. Nerede bunun tutku kısmı, uğraşırken alınan zevk falan.. En güzelini yapıyorsun eline sağlık, projende kolay gelsin :)
önce hayırlı olsun :)
Boyada baya bi portakallaşma var bu yaşa göre çok normal, sanırım boyaya en son el atarsın,
şu piyasada kız arkadaşı köstek olan bir tek ben varım sanırım :D
Maşallah diyelim kazasız belasız işallah.
Yalnız değilsin 4 sene önce yarış koltuklarımı söktürüp,düz boru egsozumu çöpe attırmıştı...Ondan sonra subaru alıp çaf çuf,çat pat gide gide alıştı..Gerçi şimdide bizim kafa kaldırmıyor.
Konuyu daıtmadan toparlıyım kardeşim kendin çalışıp almıssın emin ol bir çok insan senin o arabandan cok cok daha iyilerine biniyor ama senin kadar zewk alamıyor,Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin...
Allah Utandırmasın Bizim buradada var bir tane alsam mı diorum :) Maşallah.
Hayirlisi allah utandirmasin Bazen bişeyler yapmak için aileyi bile karşi aliyorsun cok istiyorsan buna değer aracta potansiyel var fotolardan öyle görünüyor.
Sorunsuz proje sonu dilerim.
hobbalaa :D uğraştırıcı bi proje daha.. eğer amaç sadece performans sa bişey diyemem ama görsellikte olsun derseniz bej rengine boyayın rs1 gold ları takın keyfinize bakın :) Allah kolaylık versin MAŞALLAH...
hayrlı olsun bu yaşta girdiysen baya meraklısın sanırım bundan 10 sene sonra
vay babanın dusmanlarının akü diyip harcadıklarını hesablaynca cok pişman olucaksın ama simdi bu dediklerim sana vız gelir tırıs gider =)
ins guzel bişe olur erayı bulastrmasan iyi olurduda artık biraz geç olmus sanırım kazasız belasz kullan
erayın parmakları
girmişşse degısık bı cılgın cıkıcakdır :D
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Bekleyip görücez...: )
@dedebeto: Evet o araç, ama turbo olayın şimdi girmek istemiyorum. Yaptımı en iyisi olmalıyım. : )
@325ix: Merakı geçti artık, hayatımın ayrılmicak bi parçası oldu bu iş : ) Eray abim iyidir, candır. : )
@Sekolive: evet kadir abi, koray abi ve kerem abi kullanıyodu. : ) Çok kral insanlar.
Allah alnının akıyla bitirmeyi nasip etsin :icon_tup:
Maşallah güzel oynak arabadır
Hayırlı olsun ;)
Önce dısından basla bence.
@tuner faruk
Amin abicim.
@Dragger
Şimdiye kadar pek sıkıntı verdi lakin bu şanssızlıkların ve zorlukların kısa zaman içerisinde çözüleceğine inanıyorum. : )
Dış görünüşü ise 1-2 bişey ile bitiricem. Eminim çokta güzel olucak. : )
İyi dilekleri için herkese teşekkür ederim, eksik olmayın : )