İnşallah istediğin gibi bi makina yapar karşı gelenleri pişman edersin. :)
Printable View
İnşallah istediğin gibi bi makina yapar karşı gelenleri pişman edersin. :)
maşallah değişik bi fantazi :D
maşallah kardeşim,umarım gönlüne göre yaparsın..
I <3 germany :)
Maşallah güle güle kullan benim ehliyet almama 2 yıl kaldı bende biriktiryorum ufaktan bende bir araç almayı düşünüyorum ailemiz zengin değilki 18ime girer girmez altıma s2000 versin type-r versin :)
Maşallah çok güzel allah kaza bela vermesin... :)
Hayırlı olsun, kolay gelsin :)
maşallah kazasız belasız...........
duzgun duruyor maşallah araca kımseye aldırma dıreksıyona gectıgınde mutluysan olay bıtmıstır gule gule kullan yola devam
herkes zaten saygısızca düşünmeden konusur bu konuda sen gerek dstegi arkana almışsın gerisini boşver, kazasız belasız sürüşler
bu yaşta arabası olmayan milyonlarca kişi var :D
Arabanı beğenmeyenlere Türkiye araba piyasasında, 18 yaşında çalışarak kendi paralarıyla bi araba almayı çabalamalarını söyle yeter. Gıpta ederek okudum yazdıklarını, çünkü ben de kendi arabamı almaya çalışıyorum 18 yaşımdan beri. Fakat okuduğumdan sadece yazın çalışmam yeterli olmuyor. Haftaiçi iş bulmaya çalıştım fakat olmadı, bu yazı bekliyorum ben de birşeyler yapabilmek için. Umarım araba konusunda istediğin gibi gider ve aksilik çıkmaz.
hahaha
FLAŞ FLAŞ FLAŞ e21 king kim olacak :eek::eek:
aileyi falan boşver yaşları itibariyle böyle düşünmeleri normal şansın kız arkadaşının destek olması bu arada beyler yanlız değil kimse benim kızda nefret ediyo modifiye işinden sağolsun demediğini bırakmıyo 200sx tende nefret ediyo herşeyden nefret ediyo :D
eray bmw'ci
hep vaat hep vaat
kakusta yolundan gelmez inşalalh vaatleri icra eder:D
kazasız belasız, hayırlı olsun