BMW 323i, 1978 – 82
6-cyl. ohc 2315 cc
105 kW (143 hp)
motor var elinizde güzel şeyler çıkar işin içinde eray abi varsa zaten +50bg :D
Printable View
BMW 323i, 1978 – 82
6-cyl. ohc 2315 cc
105 kW (143 hp)
motor var elinizde güzel şeyler çıkar işin içinde eray abi varsa zaten +50bg :D
ozgurum yılın ezıcı mesajını yazmısın:)
biraz renk hareket gelsin:)
herşey gönlünce olsun adaş darısı bizim başımıza :)
ALLAH kolaylık versin, Maşallah. :)
maşallah furkan kazasız belasız :)
hayırlı olsun inşallah istediğine ulaşırsın ;)
Herşey istediğin gibi sorunsuz olur inş. Arabayı Senin sevmen yeterli bence . bende arkadaş çevemden çok baskı gördüm alay konusu olduk ama arabaya yürekten bağlanmak vardır . Etraftan gelenlere kulaklarımı tıkadım . yoluma baktım . Senin Gönlüne yatıyorsa kımseye laf düşmez . kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle :)
masallah kazasız belasız
En sevdiğim Bmw kasalarından birisi.Bence güzel bir iş çıkacak sonucunda.Hayırlı olsun.
dilediğin gibi olur inş hayırlı olsun maşallah :)
itinayla edis iptal edilir çatara patara eklenir :D
muhahahahaha...ilk once bi ms yapsinlarda ws e gecmesi kalsin:)
Sizi geçmek için aşırı bi acelem yok. Zamanı geldiğinde geçicem : )
hic bir zaman erayin tarzini ornek almadim..hir birzamanda onunyolunu izlemedim..ben m20 yi eray yapti diye yapmadim..kendim sevdigim icin yaptim zaten kullandigimiz parcalarin hic birisinin birbiriyle alakasi yok sadece beyinler benziyor onunda versiyon farki var...
yukarda okudugumda hevesine hayran kaldım (Y) inş istedigin gibi olur =) maşallahhhhh
Şu an yürümeyen arabamla gider yapsam, atıp tutsam daha mı iyi? : ))) Allah yüzünden gülümsemeyi eksik etmesin Bertan abi, bu araba hep böyle yatmicak ya, gün gelicek dikiz aynama baktığımda gülen ben olucam. : ) ; )
hahhahaha :D giderleRRRRRRRR
furkan takma kafana gülüm para biriktirmeye başla sen 31.03 demişler sen 25.03 e kadar 5 lira topla ben 5-6 günde toplar yarışa gideriz sıkıntı yok :hehe:
mustucummm ben tarih vermedim 31.03.20** yazdim o yildizli olan yerleri kendisi yazacak:)..bu arada bizim en son erayla konusmamiz bizim araba bittikten sonra 10 gun icinde arabayi hazir edip bursada yaris yapacaktik..:) bu pazar yaris var benim araba persembe yagmurlar biterse ayar olacak pazar gunude yarisa girecek ins..ee artik pazardan sonra 10 gun saymaya baslayin
kolay gelsin allah utandırmasın
bertan eleğini asmışsın sen araba ortada senin hedefin bunlar deil:D,
bu kardesimizde yaş kucuk bişeler yabmaya calısyor daha aynada görmek hebsini gecmek rüya tağbi =)
hahahhaa :D yav amma zevkli oluyo izmirli iri adamlara uzaktan takılmak :D :D :D
bertan EKE turboyken nerdeydiniz :hehe:
nerdeydik sen biliyon..eke liftetydi bizde otobana ayar yapmaya gittik bobin yaktik geldik:)
dimi yaw burdan kalk izmire gel M20 kingi belirlemek için ama rakip vetteler gelsin :hehe:
şaka bir yana hadi kanka artık bitsin şu iş yaw görelim yarışlarda ayarı kim yapcak
haci montaj biteli 1 ay oldu zaten sende biliyon ama bir turlu yagmurlar kesilmediki..erkut gelecek yapacak ama..o musait oldugu zaman yagmur oluyor..bu sefer yagmurlar bitiyor onun isi cikiyor oyle oldu hep...suan gene yagmurlu izmir carsamba gunu bitecekmis persembe ayari yapacaz ...benim arabanin suan hic bir eksigi yok ayar disinda..
hadi bakalım hayırlısı kankacım ;)
Ben *** değil başka birşey yediririm ama atlama her lafa