maşallah kardeşim,umarım gönlüne göre yaparsın..
I <3 germany :)
Printable View
maşallah kardeşim,umarım gönlüne göre yaparsın..
I <3 germany :)
Maşallah güle güle kullan benim ehliyet almama 2 yıl kaldı bende biriktiryorum ufaktan bende bir araç almayı düşünüyorum ailemiz zengin değilki 18ime girer girmez altıma s2000 versin type-r versin :)
Maşallah çok güzel allah kaza bela vermesin... :)
Hayırlı olsun, kolay gelsin :)
maşallah kazasız belasız...........
duzgun duruyor maşallah araca kımseye aldırma dıreksıyona gectıgınde mutluysan olay bıtmıstır gule gule kullan yola devam
herkes zaten saygısızca düşünmeden konusur bu konuda sen gerek dstegi arkana almışsın gerisini boşver, kazasız belasız sürüşler
bu yaşta arabası olmayan milyonlarca kişi var :D
Arabanı beğenmeyenlere Türkiye araba piyasasında, 18 yaşında çalışarak kendi paralarıyla bi araba almayı çabalamalarını söyle yeter. Gıpta ederek okudum yazdıklarını, çünkü ben de kendi arabamı almaya çalışıyorum 18 yaşımdan beri. Fakat okuduğumdan sadece yazın çalışmam yeterli olmuyor. Haftaiçi iş bulmaya çalıştım fakat olmadı, bu yazı bekliyorum ben de birşeyler yapabilmek için. Umarım araba konusunda istediğin gibi gider ve aksilik çıkmaz.
hahaha
FLAŞ FLAŞ FLAŞ e21 king kim olacak :eek::eek:
aileyi falan boşver yaşları itibariyle böyle düşünmeleri normal şansın kız arkadaşının destek olması bu arada beyler yanlız değil kimse benim kızda nefret ediyo modifiye işinden sağolsun demediğini bırakmıyo 200sx tende nefret ediyo herşeyden nefret ediyo :D
eray bmw'ci
hep vaat hep vaat
kakusta yolundan gelmez inşalalh vaatleri icra eder:D
kazasız belasız, hayırlı olsun
:hehe::hehe::hehe::hehe:
neee ateşleme mii neee edis miii :D :D
döndük geldik o yollardan biz yan yannn :D
ahh ahh bunlar ekmeğe papa mı diyo ne diyo :D
uzatmayalım bence hacı :D benim kolum sızlamaya başladı :D station e36 ile geldiklerindeki yediğim yumruk geldi aklıma :hehe:
:hehe:
aynen kanka sustum :D :D
vayyy arkadas ne kadar fesatsiniz...hani len araba senindi:) totoss...hani 10 gunde araban turbolaniyordu....
olm su yagislar bir bitsen gostercem ben sanada yagislar bir bitemedi..benim suan herseyim hazir bi ayar olacak marj yapacaz ince bir ayar sonra devam..sonra 10 gunun var arabayi bitirmek icin dediklerini unutma...
araba benım olm sıkıntı yok :D istesem 10 gündede turbolarım :D ondada sıkıntı yok sadece gerek yok hızlı m20 yok çünkü önce ekeden hızlı bir m20 göreyim ona göre daha hızlsına başlarız ;););););) :D
iyi bursada bulusacakmiyiz? sonra yan cizmek olmazsin?
max 5 lira para lazım kanka seni elek etmek için :hehe:
tabi ekeyide 5 liraya bitirdiniz zaten..heaheahaehaehae
:hehe: 5 cash alayına go :D
atv de eşrefpaşalılar var muştu ayağımızı denk alak :D
moruk bende istesem cuzzi rakamlara bitirirdim ama bow dan wg e kadar herseyim marka pompam auromative a1000..benim alt setup hazir ilerde ins bir kol piston yapacam basincta acarim yola devam...benim arabanin sorununu sende iyi biliyon cunku aynisini sizde yasadiniz biz hard cut sevdasina edise gecmedik ama baktikti huzur edisteymis gectik:)
its too late:) muhahahaha......
eraya bursayi hatirlat diyor............:)haeheeaheahahae
bursa yı size dar edecem dar :D mudanya yolu müsait :D
Abimin yolundan gidicem, nasıl olsa o benden önceki M20 King'di. Lakin şimdilik sakin davranıyorum yavaş ve sağlam adımlarla ilerlicem. : )
Hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun kazasız belasız günlerde kullan
maşallah kazasız belasız