uzatmayalım bence hacıbenim kolum sızlamaya başladı
station e36 ile geldiklerindeki yediğim yumruk geldi aklıma
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
vayyy arkadas ne kadar fesatsiniz...hani len araba seninditotoss...hani 10 gunde araban turbolaniyordu....
olm su yagislar bir bitsen gostercem ben sanada yagislar bir bitemedi..benim suan herseyim hazir bi ayar olacak marj yapacaz ince bir ayar sonra devam..sonra 10 gunun var arabayi bitirmek icin dediklerini unutma...
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
araba benım olm sıkıntı yokistesem 10 gündede turbolarım
ondada sıkıntı yok sadece gerek yok hızlı m20 yok çünkü önce ekeden hızlı bir m20 göreyim ona göre daha hızlsına başlarız
![]()
![]()
Dr. Ecu
iyi bursada bulusacakmiyiz? sonra yan cizmek olmazsin?
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
tabi ekeyide 5 liraya bitirdiniz zaten..heaheahaehaehae
atv de eşrefpaşalılar var muştu ayağımızı denk alak![]()
Dr. Ecu
moruk bende istesem cuzzi rakamlara bitirirdim ama bow dan wg e kadar herseyim marka pompam auromative a1000..benim alt setup hazir ilerde ins bir kol piston yapacam basincta acarim yola devam...benim arabanin sorununu sende iyi biliyon cunku aynisini sizde yasadiniz biz hard cut sevdasina edise gecmedik ama baktikti huzur edisteymis gectik![]()
its too latemuhahahaha......
eraya bursayi hatirlat diyor............haeheeaheahahae
bursa yı size dar edecem darmudanya yolu müsait
![]()
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)