StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı Senin yaptıgın gider;ancak benim hoşuma gider Aslan besleyen yemini düşünmez kardeeş Pertçi ! Seni seviyorum bu arada Bende seni birader..
Kazasız belasız cezasız günler diliyorum... Plakanızda on numara olmuş
BMW 120d
white quattro Nickli Üyeden Alıntı Kazasız belasız cezasız günler diliyorum... Plakanızda on numara olmuş Teşekkür ederim sağolun
Ahh bide basılsa
İlkbahara ufak ufak hazırlık kanka
güzel araç kazasız kullan inş
Eyvallah sağol..
Maşallah Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın
Sağolasın, teşekkür ederim amin..
CC Jantın Üstüne basılsa tadından yenmez maşallah çok düzgün duruyor
RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı CC Jantın Üstüne basılsa tadından yenmez maşallah çok düzgün duruyor CC değil orjinal GTi jantının üstüne basılcak Teşekkür ederim sağolasın
baya işi var, en kısa sürede halledersin umarım dostum. kazasız belasız inşallah
maşallah allah kaza bela göstermesin. yalnış hatırlamıyorsam in pro far vadı daha önce üstünde
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı baya işi var, en kısa sürede halledersin umarım dostum. kazasız belasız inşallah Yok aslında çok fazla işi yok, Eibach 5 cm yaylarım hazır evde. Onlarıda jantlarla birlikte takmayı düşünüyorum Teşekkürler bu arada.. cRc Ramo Nickli Üyeden Alıntı maşallah allah kaza bela göstermesin. yalnış hatırlamıyorsam in pro far vadı daha önce üstünde Teşekkürler, evet inpro vardı FK taktık..
Bakki laaa araba mı ki laaaa fareee laaa fareee
StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı Bakki laaa araba mı ki laaaa fareee laaa fareee Hee fındık faresi
bu arac hep mc te duruyor..... he p görüyorumm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları