maşallah özcanım
Dr.Ecu AntaLya
sağolasın teşekkür ederim arabam hep aynı yerde durur genelde ofiste aynı yerde zaten müsait zamanda görüşmek üzere inşallah ben hiç saxo görmedim ama mahallede
sağol osmanım müsait en kısa zamanda görüşelim tekrar
sağol onurcum sen naptım 207 yi
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
maşallahh tekrardan öne uzun plaka taksan bence daha güzel daha dolu durur...çerceveli normal app ama..bi dene..
gariban 106 gti....
ınsallah arkadaslar toplanıp foto cekmek guzel olur bn yenı aldım kardesım arabyı 1 ay anca oldu kutahyada okyrm ıkı gun sonra okulum bıtıo artık antalyadayım musaıt bı gun ayarlarız![]()
Mustafa Kemal Atatürk
Bi gun toplanip tanisalim tabi iyi olur bu arada ben pinarbasindayim beklerim
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
alala 20 senedır ordayım gormedım bn senı bnde pınarbası kapalı pazarnn karsısındayımyenı yapılan okulun karsısı
Mustafa Kemal Atatürk
www.kaymaz.com.tr
ayak üstü
www.kaymaz.com.tr
Çok derli toplu duruyor. Güzel günlerde, keyifli binmeniz dileklerimle...
(Stock kalsın olabildiğince benim fikrim)![]()
www.kaymaz.com.tr
106 GTİ-Saxo VTS'lerin yeri bende ayrıdır..
Bi fill 6 sene keyifle,zevkle Saxo VTS kullandım..
Böyle temiz diri araçlar hala görmek hoş...Maşallah Özcan.
www.kaymaz.com.tr
www.kaymaz.com.tr
www.kaymaz.com.tr
Özcan şu arabayı dünya gözü ile bi görelim Kardeşim ya. Çık gel bi müsait olduğunda , çay çorba içelim
Geçen akşam Güven Abi ile kulaklarını baya bi çınlattık bu arada , haberin olsun
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)