maşallah kazasız belasız on camdakı folyoyu söküp farların orjınalını takınca cok daha hos olucaktır bence
maşallah kazasız belasız on camdakı folyoyu söküp farların orjınalını takınca cok daha hos olucaktır bence
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
maşallah çok güzel duruyor kazasız belasız![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
hayırlısı olsun kardesım orjınal bıjonlarını bul oncelıkle bu aracın onları tak orjınal farda taktınmı daha tatlı olucagı kanısındayım...
www.kaymaz.com.tr
www.kaymaz.com.tr
Maşallah kazasız belasız..
Dikkat![]()
VAF V-tec
34 VAF 38
07 VAV 77
07 VHM 20
07 VCM 11
07 VHR 77
07 VFV 09
07 BRH 47
07 VHK 24
Maşallah.Oldukça sade ve şık.Sadece plakaların kenarları tinerle silinebilir diye düşünüyorum.Kenarı beyaz hâli daha güzel olur..![]()
arabamda değişiklik yaptıkça ve güzel kareler yakaladıkça sizinle paylaşıcağım arkadaşlar
www.kaymaz.com.tr
maasallah kazasız belasız ıyı bı photoday oldu hep bırlıkte olan fotoları beklıyoruz![]()
www.kaymaz.com.tr
maaşallah kazasız belasız![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)