Olay bitmiştirrr:) söylenecek söz yok 61 beni benden aldı götürdü:) Kazasız belasıız
Printable View
Olay bitmiştirrr:) söylenecek söz yok 61 beni benden aldı götürdü:) Kazasız belasıız
Sanada Bu Kadar Guzel Vos Yakısırdı Kanka :D
Masallah Fotograflarda Arac Gıbı Cok Kalıtelı :)
Maşallah çok sempatik :)
hoşuma gitti bayağı emeklere değmiş aksilikler olmasa iyimiş ama kader kısmet sonuç mutluluk verici olmuş :)
masallah kazasız belasız
aracta, fotolarda çok güzel maşallah
süper olmuş maşallah +koltukar çok gösterişli çok beğendim.. : )
geçen hafta çarşamba günü okulda gördüm. açıkcası daha önceden tek tük fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla ön tampona hiç bir şekilde içim ısınmamıştı ama canlı canlı görünce bütün fikirlerim değişti. Maşallah çok güzel bir arabanız var güle güle kazasız belasız kullanın.
maşallah kaza bela vermesin bir daha
maşallah , bende orj. bekleyenlerdendim, bu değişik olmuş beğendim mi beğenmedim mi anlayamadım.
bu arada bize her yer Trabzon :D
Aşık oldum ... :D
helal olsun valla elinize sağlık 10 numara olmuş
modern voswos...
kesinlikle çok güzel olmuş.
sadece jantlara ısınamadım ben.
kocaman bi maşallah
Maşallah aracı bir ara dergilerden görmüştüm :)aşırı kamberliydi :)
aracı florya da Aydın Üniversitesinin orda çok sık şekilde görüyodum.Süper duruyor cidden MAŞALLAH :)
abı sız napmıssınız ya mukemmel olmus ınsallh canlı gormekte nasıp olurrr
Bu arabayı fuarda görmüştüm çok güzel bir araç.Hele o 61 plaka çok güzel olmuş.Maşallah.
gerçekten mükenmel ötesi olmuş araç
harika görünüyor maşallah :)
Oğuzhan maşallah abi kardes cok zevklisinz vesselam :)
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin.. ;)
bu arabayı leventmı sısırdı kardesım canlısını gormek nasıp olmadı ama cok cıcı gorunuyor...
Hep gene Alman abi :) Maşallah kazasız belasız fuarda görmüştüm çok hoş...
Maşallah çok güzell allah kaza bela vermesin.. :)
Alkış alkış alkış :)
maşallah emeklerine değmiş..çok güzel:icon_tup:
Çok şirin olmuş, emeğinize sağlık. Tavan direklerini kesip tavan alçaltma yapılıyor, çok bi seksi olur. Kazasız belasız.
kanka maşallah bomba oldu :) resimleri açarken babam yanımdaydı meto sanal sandı arabayı ne güzel çizmişler diyo :D dedim ne sanalı gerçek bu hadi lan diyo aç bi daha bakıyım kaç dk bakakaldı kanka :D maşallah maxiye :)
hatasız kazasız .. çok ama çok tatlı =)