maşallah oğuzhanım :)
Printable View
maşallah oğuzhanım :)
kardeşim benim allahım utandırmasın 61.5 kez maş.dıyelim farkımız bellı olsun:)
jantı duruşu rengi basıklıgı hepsi çok güzel maşallah şu araç yüzünden bi woswos alıp yapasım geldi :D
Emek bu olsa gerek
Teşekkürler :) amin
Teşkkrler ilk sf daki fotolarda çok göze batıyor resmen dediğiniz gibi :D ama gerçekte daha uyumlu duruyor
Eywallah Allah razı olsun :)
çok teşekkrler :)
aynen öyle kanka zaten resimlerini görenlerin %90 ı inanmıyor Tr de ve bizde olduğuna :D
gerçektete oyuncak gibi zaten girdiği çevrede muhabbeti deiştiriyor aslan :cool: :D :D
araç çok güzel olmuş. Maşallah diyorum. Gerçekten Gördüklerim arasında kendi tarzında ilk. Diğer vosvoslar daha çok klasik ve orjinal hallerine sağdık kalma uğraşında. Bu arada keşke ön teker biraz daha dışarda olsa. Arkalara oranla çok çamurluğun içine gömülmüş duruyorlar. Tabi bunu yapmanın imkanı varmı bilmiyorum ama Sadece biraz daha dışa yakın olsalar daha tatlı olurlardı diyorum. Kazasız belasız inşallah.
resimler ve araç başarılı gerçekten maşallah kazasız belasız sürüşler
maşallah çok güzel
Aracın önü bir garip geliyor bana :D
maşallah kazasız belasız
Gördügüm en iyi vosvos :)
Maşallah maşallah maşallah...
TR'de tek denilicek cinsten arka camdaki 61 Nokta olmuş allahım kaza bela vermesin maşallah
geçenlerde bizim okulun (İstanbul Aydın Ünv.) önündeki alanda gördüm aracı. cidden emek var . gerçek mi bu diye tutulmuştum dakikalarca . Maşallah :)
en günceliz
http://d1212.hizliresim.com/14/m/h1gch.jpg
geçen ramo'nun orad gördüm yakından inceledim baya, her yönüyle harika kardeşim
içine bir biniyim dedim , o marşpiye ile binmek ciddi sıkıntı:D
birde arabanın için zaten dar sen kapılara tesisat falan yaptırmışsın çıkıntılı nasıl rahat ediyorsun :) ama içi de çok güzel
Ben hiç msg yazmamışım yahu buraya :D yeni farkettim,sevdiğim öksüz kardeşler.Maşallah emeğiniz büyük araçta..Ulan oğuzhan copy paste oğuzhan :D corsadan alıp alıp parçaları yarışma kazanan oğuzhan :D :hehe: virtual to real pörfekt :)
Kazasız belasız , güzel günlerde kullanın.. :)
Valla tesisat hiç sevmem aslında tarzım deildir abi , inan açıp dinledigim sayılıdır ama fuar zamanı içini dolduralım dediler öyle yaptık bişeyler ama dekoru güzel oldu sesi önemli deil pek :D , dediğin gibi masbiyel büyük engel zaten arabaya binenler öncesinde söylüyorum ne yapmaları gerektiğini :D
:D tesekkür ederizz , o corsanın farları yokmu farları ne işler çıkarttım onları sen bile unutmamıssın :D , amerikan sinyal tarzını belkide tr de aşılayanlardan öncülerindenim o tasarımlar sayesinde :D
müthiş bir consept olmuş :) ellerinize sağlık
Mini jantlarını naptın Oguzhan ?
maşallah yawrum
MaşAllah kazasız belasız sürüşler..
Maşallah canlı görmek nasip oldu kazasız belasız
maşallah kazasız belasız çok değişik ve çok güzel bir çalışma...
Çok başka bir şey. Maşallah bir aralar Bakırköy'de görüyordum, ciddi ciddi baktırıyor kendine.
Çok güzel emeğinize sağlık :)
Bir aralar satılık ilanları vardı.Gördüğümde çok üzülmüştüm.Çünkü bu araç başka birinin eline geçtiği taktirde bu güzelliği en fazla 1 yıl koruyabilir :(
maşallah kanka ok gibi nazar değmesin Allah kaza bela vermesin
şu yönden çok takdir ettim sizi hani yeni araba almak yerine böyle eski araca bu kadar emek vermişsiniz böyle araçlar görünce çok hoşuma gidiyor araca bişey söylemeye gerek yok zaten nokta olmuş.İnşallah bende param olursa bir tane yeni kasa airride li full orji bi r9 yapmak istiyorum :)
maşallah gecenlerde ramazan abinn dükkandaydı bayağa inceledim çok güzel Allah nazarlardan saklasın kazasız belasız kullan
Güzel adamın güzel arabası ;)
biikeresinde canlı canlı görmek nasip olmuştu sanırım yeşilköy taraflarındaydı karşı şeritten geliyodun dibim düşmüştü resmen işçilik, dizayn kusursuz tavsiye edilicek hiçbirşey yok gelinen son nokta bence... tekrar tekrar MAŞALLAH
Ahhh beeeee Ahhh beeee :) Masallah yavrum :)
Aaa selam :) çok teşekkür ediyorum
Mini"den vazgectim gibi biraz caydırdılar :) , jantlar halen bizde ama kuzenin minisine taktık , :)
canımsın
teşekkürler cümlemize ins :)
teşekkürler :)
Dediğinizde çok haklısınız , hep gözümün önünde olmasını istiyorum açıkçası ...imkanım olursa mümkün oldugunca elimde tutmak istiyorum
eyw kanka cümleze
teşekkür ediyoruz ins gönlünüze göre bi araç sizde yaparsınız :)
Abi teşekkür ederim :)
çok teşekkürler :)
ah beeeeeeeeeeeeeee eyw çiçeiimm :D
Oğuzhan sattınmı vosvosu?
Evet arkadaşlar 7 yıllık emeğimizin dün itibari ile satışını verdik , ankaraya gönderdik Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin alan arkdaşlara , alanlarda işi bilen insanlar o yüzden kafam rahat verdim , farklı bi tarzda muhtemelen yine piyasada görürüz ,
hoşçakal MAXİWOS
Tekrardan hayırlısı olsun kankacım.
Hayırlı olsun Oğuzhan :)
hayırlısı olsun.. ortaya saheser çıkarmssnız
Hergün baktığım arac daha doyamamıştım öyle demek siz yaptınız bu aracı harbi helal olsun vallahi billahi :D SS motorsda hala satılık gözüküyor