Çok çok tesekkrler :) 16" Bbs RS leri vardı 8*9 çamurluklar büyük olduğu için takmadık,ayrıca bu jantlar 4 sene önce alınmıstı :) tr"ye giren ilk 19"8-11 ZINIK :) Ozaman noktaydı
Printable View
olum sen toplu alıntı yapmayı bılmıomusun :D anca araba yap ahaha
Söylenicek Söz Yok Araç Ortada Geç olsun güç olmasın :)
Maşallah :)
Sactan camurluk için fiyatı pek hatıramıyorum ama 1500-2000 arası bşyler,boycımdan kesinlikle memnun deilim :) hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum boyayı yapan yerde İstanbul"da bir Garage paranla rezil olmak istemiyorsan tabi.Konuştuğum kadarıyla çevremde iş yaptıranların hepsinin bi sornu var orayla :) mekan ismini vermem pek doğru olmaz ;)
Fiyatta uçmayan güzel iş yapan bir boyacı arıyorum. Serviste boyatsak ayrı dert sanayide boyatsak ayrı dert. Bu yaştan sonra sanayiye gidip çırak olup boya yapmayımı öğrensem napsam.
Güle Güle Kullanın Kardeşim
Yavrum benim yaptiginz her araci noktasi virguluyle farkli yapiosunz cihangirle brbr. Ellerinize,emeginize saglik kanka masallah :) MaxiVosta ne kadar cok skntin olsada bu projelere cesaret etmen bile taktir edilicek bi durum. Tek kelimeyle helal olsun sana :)
Insallah daha iyileriyle ve yenileriyle :)
ortadogu ve balkanların en pıc vosvoslarından :D alah utandırmasın
benim dükkanın önünde foto çektiğine göre 5. yi ben boyucamm desenli ruloyla:D:D..
masallaah yaa kocaman bı masallah :D yılbası gecesı yesılkoyde arka camlarda 2011 yazılı sekılde duruyordu :) şaka gibi otomobil :D emegınıze cebınıze saglık...
maşallah... harika bir vos gerçekten...!