Gercekten guzel olmuş emeğinize kesenize sağlık.Boyanan yeri bariz yazmışsınız aslında tabi doğru anladıysam.Orası şöle böle baya giden var sanırım burdanda memnun kalmamanıza şaşırdım doğrusu.
Printable View
Gercekten guzel olmuş emeğinize kesenize sağlık.Boyanan yeri bariz yazmışsınız aslında tabi doğru anladıysam.Orası şöle böle baya giden var sanırım burdanda memnun kalmamanıza şaşırdım doğrusu.
süper oldu bu araç çok uğraşıldı ama sonunda güzel nokta oldu :)
maşallah kardesım kazasız belasız bınmek nasıp etsın
araç google rasgele dolaşırken denk geldi üşenmeden tüm sayfaları okudum çok güzel olmuş araç tebrikler öncelikle benim merak ettiğim yürüyen ve yürüten aksamda bir değişiklik yaptınızmı ? Yaptıysanız nelerdir çok merak ettim 1 yıl öncesine kadar düşünceler vardı parça bulamazsınız çok uğraşırsınız gibi söylemlerden 4 arkadaş vazgeçtik şimdi beklediğimizden öte bir araç görünce (dış kasayı görüyorum) çok şaşırdık ve çok mutlu olduk tekrardan güle oynaya kullanın gerçi konu eski zaten güle oynaya kullanıyorsunuzdur :)
maşallah kankaa :D maxi çok güzel
maşallah. çok özgün bir çalışma olmuş.başarılar
maşşallah allah nazarladan saklasın
maşallah Allah kaza bela vermesin ama ben ısınamadım emeğe saygı hiçbirşey diyemeyiz ama vosvos dediğin orjinal olmalı bence ama bu bi proje sonuçta nazar değmesin.
savaş çıksa savaşa gider araç o kadar sağlam ;) maşallah.
çok begendim kazasız belasız işallah
oguzhanabi maşallah cok güzel bi proje oldu notka yanı bence tr baska bole bı vos yok bence kasasız belasız.:):)
[QUOTE=silentpr;2614103]araç google rasgele dolaşırken denk geldi üşenmeden tüm sayfaları okudum çok güzel olmuş araç tebrikler öncelikle benim merak ettiğim yürüyen ve yürüten aksamda bir değişiklik yaptınızmı ? Yaptıysanız nelerdir çok merak ettim 1 yıl öncesine kadar düşünceler vardı parça bulamazsınız çok u
maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
Maşallah çok güzell allah kaza bela vermesin.. :)
Maşallah çok harkia olmuş.. :)
hafif güncel dielim ,
deişiklik iyidir ,
bu ay boyada bikaç yerini deiştiriyoruz yine , önceki resmlerden en çok göze batan farkı jantlarımız sanırm 2009 8.5-11 19" Porsche Carrera 4S ,
Maşallah
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7028990_n.jpg
Buda facebook sayfamız ,
Maxi Wos | Facebook
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4494536_n.jpg
61 gordunmu duracan zaten :) masallah supper olmus emek verılmıs bır arac gercekten
Bi yürüsün artık beaa.. :(