geçenlerde bizim okulun (İstanbul Aydın Ünv.) önündeki alanda gördüm aracı. cidden emek var . gerçek mi bu diye tutulmuştum dakikalarca . Maşallah![]()
geçenlerde bizim okulun (İstanbul Aydın Ünv.) önündeki alanda gördüm aracı. cidden emek var . gerçek mi bu diye tutulmuştum dakikalarca . Maşallah![]()
geçen ramo'nun orad gördüm yakından inceledim baya, her yönüyle harika kardeşim
içine bir biniyim dedim , o marşpiye ile binmek ciddi sıkıntı
birde arabanın için zaten dar sen kapılara tesisat falan yaptırmışsın çıkıntılı nasıl rahat ediyorsunama içi de çok güzel
Ben hiç msg yazmamışım yahu burayayeni farkettim,sevdiğim öksüz kardeşler.Maşallah emeğiniz büyük araçta..Ulan oğuzhan copy paste oğuzhan
corsadan alıp alıp parçaları yarışma kazanan oğuzhan
![]()
virtual to real pörfekt
![]()
Kazasız belasız , güzel günlerde kullanın..![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Valla tesisat hiç sevmem aslında tarzım deildir abi , inan açıp dinledigim sayılıdır ama fuar zamanı içini dolduralım dediler öyle yaptık bişeyler ama dekoru güzel oldu sesi önemli deil pek, dediğin gibi masbiyel büyük engel zaten arabaya binenler öncesinde söylüyorum ne yapmaları gerektiğini
tesekkür ederizz , o corsanın farları yokmu farları ne işler çıkarttım onları sen bile unutmamıssın
, amerikan sinyal tarzını belkide tr de aşılayanlardan öncülerindenim o tasarımlar sayesinde
![]()
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
müthiş bir consept olmuşellerinize sağlık
Mini jantlarını naptın Oguzhan ?
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
maşallah kazasız belasız çok değişik ve çok güzel bir çalışma...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Çok güzel emeğinize sağlık![]()
Bir aralar satılık ilanları vardı.Gördüğümde çok üzülmüştüm.Çünkü bu araç başka birinin eline geçtiği taktirde bu güzelliği en fazla 1 yıl koruyabilir![]()
şu yönden çok takdir ettim sizi hani yeni araba almak yerine böyle eski araca bu kadar emek vermişsiniz böyle araçlar görünce çok hoşuma gidiyor araca bişey söylemeye gerek yok zaten nokta olmuş.İnşallah bende param olursa bir tane yeni kasa airride li full orji bi r9 yapmak istiyorum![]()
maşallah gecenlerde ramazan abinn dükkandaydı bayağa inceledim çok güzel Allah nazarlardan saklasın kazasız belasız kullan
Güzel adamın güzel arabası![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
biikeresinde canlı canlı görmek nasip olmuştu sanırım yeşilköy taraflarındaydı karşı şeritten geliyodun dibim düşmüştü resmen işçilik, dizayn kusursuz tavsiye edilicek hiçbirşey yok gelinen son nokta bence... tekrar tekrar MAŞALLAH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)