Maşallah jantlar fln çok güzel duruyor kazasız belasız
Printable View
Maşallah jantlar fln çok güzel duruyor kazasız belasız
güzel olmuş =) maşallah..
Çok güzel. herşeyıyle tam tadında...
Maşallah kanka.
Bi daha gelmez izmite arabayla.
Neler olacağını tahmin edebiliyorsun :D
Teşekkür ederim, Bi kutu spreye bakar değiştirmek değişiklik olsun ;)
Buna yakın tft'nin jantı var belki onda vardır istediğin bijon aralıkları ölçüleri :)
Teşekkür ederim, Benim farlar far karartma değil yalnız orjinal ST far merceksiz modeli. Amerikanlar hastalık zaten olmazsa olmazlardan :) Lip düşünüyorum hala, projeler halinde bakalım... Teşekkürler tekrardan :)
Teşekkürler, Amin..
Teşekkür ederim, maşallah :)
Kanka birdaha arabayı götürmeyi düşünmüyorum ben otobüsle falan giderim artık :D
Abimmm, Nerelerdesin sen ya :D Teşekkür ederim abicim iyi dileklerin için :)
Senin araçtan sonra gelir Focus lütfen :)
Evet tenekeleri, lastikleri kendim yaptım. Ne öğrenmek istiyorsanız buyrun? Teşekkür ederim bu arada :)
Teşekkür ederim, amin :)
Teşekkürler iyi dilekleriniz için hocam :)
Maşallah, Teşekkür ederim :)
Teşekkürler..
Teşekkür ederim, Maşallah hepsine..
Sağolun :)
Çok teşekkürler ;)
ahaha :) Kanka tenekeler ile gelicem birdaha jantları takarsam geri dönüşüm olmayacak biliyorum :D
Maşallah güzel duruyor :) ,ama cooper sinyallerini beğenmedim açıkçası onuda geçtim öndeklri sinyalleri herkez gibi sende ters takmışsın :D bu hiç iyi olmamış
Suana kadar gördüğüm kadarıyla ya kesin ön ters yada arka ters takılıyor :D takanlarda,aslında ön ışık üstte arka altta olmalı :) höh çok knstum :D
maşallah emre :)
maaşallah ilk resim şirket arabası hali :) kazasız belasız
maş arkadasım aracın cok hos ara sıra goruyorum ıs yerımın 2 sok. ustunde duruyo sanırım yakın yerlerde calısıyoruz .
Teşekkürler hemşo :) Cooper sinyallerinin düz halinide biliyorum ama ben bilerek böyle takmıştım iki tarafta alta baksın diye :) konuş konuş susma :D
Teşekkürler Sedatım :)
Teşekkürler, hepimize kazasız belasız sürüşler nasip olsun :)
Teşekkür ederim. Seyrantepede iş yerim, şirketin önünde duruyor araçta. Dediğiniz gibi yakınız sanırım, çayada beklerim :)
ayna kaplamasının adı nedir acaba?
kankacım maşallah :) kısa zamanda yerlanbir yapmak gerek bunu :)
Uçak mı gördüm ne? :D maaşallah abi ya. :)
Helal be basıklık 10 numara.Maşallah..
bugüne kadar gördüğüm en güzel focus hey maşallahh :)
http://img801.imageshack.us/img801/4...adfurnace6.jpg
Tek sözcükle koca bi maşallah :)