Maşallah.Oldukça güzel bir araç.Motoru 2.0'mi;1.6'mı?
Maşallah.Oldukça güzel bir araç.Motoru 2.0'mi;1.6'mı?
Hoşgeldiniz
Maşallahı var aracın mioların hepsi birbirinden güzel maşallah hepsine...
Sizden yana sıkıntı olsaydı yönetim üyeliğinize en baştan izin vermezdi zaten... Arkadaşın bursayla ilgili bir sorunu var galiba ondan öyle yazmış olabilir...
Tekrar hoşgeldiniz...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
ne demeye calısmıssın onu anlayamadım ama sıteye uye olmak ıcın typer sahıbımı olmak lazım? bu arada 131ci arkadasları tanımam ama ayıp etmıssın arkadaslara daha duzgun bı msj yazıp adam akıllı seyler yazarsın umarım! ınsanlar emek vermıs bunca sene duzgun bı sekılde korumuslar arabalarını saygı duyacagına bıde sacma sapan seyler yazmıssın ınsanları bu sekılde kucuk gorme hakkını kım verıo sana onu anlamadım?
131ci arkadaslar sıteye hosgeldınız aracında cok temız ve bebek gibi kazasız belasız kullanman dılegıyle.
bu arada uyelgınızı sıldırmek falan ıstemıssınız bence hıc gerek yok genelleme yapmayın bı kac kısı cıkar bole ama burda duzgun ınsanlarda var ıllakı onun ıcın aramızda olursanız herkes buna daha cok sevıncektır bu sekılde uyelık ıptalı ıstemek gereksız takmayın kafaya fazla yanı.
Masallah, gayet güzel görünüyor.
O mesajı yazan arkadasımız da mirafiori sahibiydi, alınganlıga gerek yok takılmıstır diye düsünüyorum.
Kapımız herkese acık, böyle özel otomobilleri de görmek güzel.![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Hatırladığım kadarıyla K0213 ünde mirafiorisi vardı küçümseme olduğunu sanmıyorum
araca maşallah arada Sahibinden'de bakıyorum ama tek kapılar azalmış baya.
Eyvallah beyler
bak güzel kardeşim, tanıyanlar takılmış olduğumun farkında ztn ciddi olsam silme koymazdım!! bence sen bi özür dile yanlış anladığın için, bende senin adamlığından girip, düzgünlüğünden çıkıp, ortamı germiim![]()
ben bu mirafioricilerin hepsini tanıyorum, hepsi yüzyüze gördüğüm, araçlarına bindiğim insanlar, bırak senin verdiğin tepkiyi onlar versin, bi espiri yapmamıza müsade etmiyosun ortamı senin gibiler geriyo ama!!
bak ben eski mirafiorimin plakasını yaziim onlar adımı yazsın buraya
34F1331
hoşgerldin Koraycıım, araban hakkındaki yorumlarımı biliyosun ztn![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
maşallah ya süperbaşka güncelfotolarınıda bekliyoruz
![]()
34 f 1331 bursadaki plakasıyla 16 fe 9452000senesinde fiat abarth görünümlü kırmızı mio
![]()
bursadayken polsan makine faruk abideydi abarth görünümüyle sarı abarth görünümlü fiberci hakan abinin mioyla yan yana dururdu.sonra 3sene önce gibi orjinal sadece fiber tamponlu halini aldı ve şimdi yine abarth oluo desene hayırlı uğurlu olsun inşallah..kolay gele yapanlara..emeklerine sağlık şimdiden...
maşallah maşallah çok diri duruyor
Allah kaza bela vermesin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)