yılların apaçisi iyi olmuş bastınmı yere tamamdır ama bi önceki sierradki jantların bunları katlar :D
Printable View
yılların apaçisi iyi olmuş bastınmı yere tamamdır ama bi önceki sierradki jantların bunları katlar :D
sağol,değişiklik iyidir.
Ne zaman istersen Eren :) Aradım geçen seni açmadın bu arada :d
biliyorum moruk ama hep aynı hep aynı nereye kadar simdi 16" ne denk gelirse oynarım iyi mal olduğu sürece ;)
maşallah kazasız belasız araç çok diri duruyor
Nerelerdesin cenk abi?
sierralar güzel şahsen ben seviyorum :) kaza bela göstermesin allah
Bence akradaki ford amblemınden ve kırmızı şeritlerden kurtulmak lazım ama araç çok düzgün ve şık
teşekkür ederim.
yogunum kardesim epeydir acamıyordum forumu.
çok teşekkür ederim bende nasıl bir sevgi var anlamadım bu sierra'lara karsı
teşekkür ederim ama orjinal olsun istiyorum,onlardan kurtulunca piyasadaki leş sierra'lardan ne farkı olacak? ben o seritlerin orjinallerini getirtcem diye akla karayı seçtim zamanında.
Maşallah iyi toparlamışsınız..
Maşallah kazasız belasız.
Çok Güzel olmuş ellerinize sağlık. O araba çok güzel yana gelir benim ilk arabamdı çok severdim. Frenleri sorundu çok iyi değildi ama gideri çok iyidir. Ben kadranda 240 görmüştüm. O tamponlar başa beladır. En ufak dokunmada köşelerinden atar. Amortisörle çok yumuşaktır en hafif kasiste yaylanıp altını vurur. 94 corsa GSI ile deneyebilirsin. 94 yılında denemiştim havaalanı yolunda geçiodum o zaman. Cosworth ten motor olarak farkı yok blok aynı sadece üst kapak farklı.
maşallah çok temiz
Teşekkürler cümlemize..
Teşekkür ederim,gercekten frenleri çok kötü bil hassa ön frenler cok kücük eger kısmet olursa ileride ön diskleri gelistirmeyi düsünüyorum. Tamponlarımıda Fomoco ile degistirdim suan gayet iyi masallah ama dediginiz gibi cok hassas sıfır olunca mukavemeti cok daha fazla :) süspansiyon işinide koni amortisör ve 45mm H&r yay ile çözdüm. Motor ise Cosworth ile tek bir civatası bile aynı degil tümüyle tamamiyle her yönüyle alakasız farklı bir motor :)
teşekkür ederim.
CH20EFI TL20EFI bloğu üzerine kurulmuş bir motordur. Emme manifoldu enjektör sistemi egzost manifoldu ve üst kapak farklıdır. Cosworth aynı bloğu alıp soğutma kanallarını modifiye etti.
Maşallah maşallah jantlı hali bi hayli güzel.........
çok güzel maaaşallah kazasız belasız bin
Alla alla bakıyorum evet TL değil DLimiş Türkiyeye gelenler yurtdışında DL ler XR4İ olarak geçiyor. Ben hep DLleri Mondeo diye bilirdim.95 den beri iyi unutmamışım yaw. :D
O arabanın kıymetini bilin valla. Benim arabamın plakası RCC 48di. İlk arabamdı. 0 almıştık ehliyet alınca evdekiler bana vermişlerdi. Klimasına kadar vardı.ABS sonradan takılmıştı frenler dahada kötü olmuştu. Koltuk altındaki pompasına ve kızaklı direksiyonuna hastaydım.
Çok bilmis Ford'cu :D :)
sağolasın.
:) biliyorum çok seviyorum otosanda olmayan parçaları stock yapıyorum fakat gecen sene sattıgım aracın aynısını aldım Fiesta Zetec-S kredi ile belki birini satıp krediyi kapatmam gerekecek o zaman napcam bilmiyorum Fiesta'yı çok begendigim icin aldım Sierra'da evlat diye niyetlendim ve bir sürü yedekleri mevcut :confused: ne diyim hayırlısı olsun artıkın
Verem 5 bin lira.. :p
Hayda olm ne alaka fiesta :) gidip bende esaymi alaym ne güzel deniyorduk özledim :D
sierran vardi sattın fiesta aldin pişman oldun gene sierra aldın cicek gibi yaptin gene satip fiestaya binersen sana diycek bişy yok :D
Konuyu hortlatayım ! :)
Maaşallah araç çok güzel,oktaykanlar yapmış yapacağını. Necdet ustaya selamlar :D