Her akşam tuzla sahilde takılmaca yapıyorsunuz =)
paylaşım ıcın tesekkurler kazasız belasız gunlerde.....
maşallah laguna plastık cıta verelım tak alta![]()
www.honda-tech.com
maaşallah maaşallah guzel olmus.
orjinal sislerden nerden bulabiliriz, serviste 200ytl imis sanırım, bide sislerin kablo tesisatı hazırmı yoksa arka sis dugmesine kablo filanmı cekiliyo?
birde bu jantların ET si kac acaba jant koyucam içerde filan dursun istemiyorum et35 diyolar ama icerde olursa kotu olur.
çok güzel olmuş. güle güle kullan. maşallah.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler.
ben orjinal sis aldım servisten tanesini 55ytl ye almıştm. montajınada 50 lira verdm serviste taktırmştm. kablosunu falan herşeyini taktılar. orjinal ön sis düğmesi aldım servisten 35 ytl de düğme tutmuştu.
ama sislere xenon takarım diosan orjinalini alma ben cam sandımda aldım camların göbeği eridi gibi. resmen karardı camları. ford connectlerin sis farları birebir uyuyo. hella marka ve benimki gibi mika değil. gerçek cam. onlardan al derim. fiyatı aşşağı yukarı aynı olur gibi.
jantların et sini bilmiorum valla miniksten almıştım. onlara sorarsan yardımcı olurlar
iyi geceler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)