burda makaranın bi anlamıyo yok kanka filtre egsozlu bi typer ı ezicek sonra yüz yüze konuşucaz ozaman ii makara olur :) Serkan abi yede iletin bunu ilker :)
Printable View
jdm sarı sislerle kusursuz olur maşallah güle güle kullan
maşallah bütün arabaları gibi buda güzel Allah kaza bela vermesin
ender temizlikte vti lardandır:):):):icon_tup::icon_tup::icon_tup:
ozaman mıletın sikinşe gerdeğe girmiceksın . araç sahibi konuscak . eger cokta makara yapmak ıstıoruz derseniz .. cıkarız .. vıdıo çekimimizi yaparıs hep beraber hem izler hem makara yaparız .. kımseye gore bişey yok . . serkan abımızde duysun bunu .. ... boyle yorumlarla arabayı kirletmeyelimm .. ET vtec sıkı oldu masallah . kazasız belasız kulanması dileğiyle ...
video yoksa yorumda yok iki taraf içinde gecerli. serkanı aradım kafa kafaya dedi özgürü aradık gecdık dedı.olan bızım kuyu kebabına oldu:D vıdeo yok kuyu kebabıda yok yarışmayın lan mızıkcılık yapıcaksanız:D yuruyen arkadaslar bundan sonra cekım yapsın 100 aracı otobana toplayarak polıs abılere rahatsızlık vermeyelim arkadaslar....
rollıng denen olayda pi.in babası bulunmaz hiç bir zaman , arada 3-4 boy fark olacakkı kazananın kazandıgı net olsun
1. si telekom falan komik olmuş :) onu sana diil İlker'e söyledim tekrar bi oku istersen.İlkerle Sürekli beraberler benden önce görür iletir die.
2.si ise ben ne üzerime alınıcam olm :) benlik ne varki araç sahipleri orda geçen geçilen yok vs. diip gittiler burda bu yorumlara tepkim yoksa s... de diil yani annadın ?
kimsenin yazdığı dokunmamış da benim yazdığım mı dokundu arkadaşım :soru: kendi s...mizle çok gerdeğe girdiğimiz olmuştur sen içini ferah tut.konu zaten ET nin konusu burda makarası yapılan araba ET senin araban değil yani :heyoo:
"iletin" kelimesi geçtiği için yazdım ben yorumumu semi ;)
neyse işin boku çıkıyo yavaştan serkan abiyle ufuk çözer işi.siz içinizi rahat tutun
maşallah kırmızı&siyah kombinasyonu çok güzel olmuş bravoo..
o aksam sadece ben video cekebildim herhalde :)
Masallah Bursaya Geldıgmızde Gormustuk Cok Guzel Et Vtec Allah Nazarlardan Saklasın Rodajıda Bıtmıs Vıdeolarını Izlerız Artık :)