ender temizlikte vti lardandır![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
ozaman mıletın sikinşe gerdeğe girmiceksın . araç sahibi konuscak . eger cokta makara yapmak ıstıoruz derseniz .. cıkarız .. vıdıo çekimimizi yaparıs hep beraber hem izler hem makara yaparız .. kımseye gore bişey yok . . serkan abımızde duysun bunu .. ... boyle yorumlarla arabayı kirletmeyelimm .. ET vtec sıkı oldu masallah . kazasız belasız kulanması dileğiyle ...
video yoksa yorumda yok iki taraf içinde gecerli. serkanı aradım kafa kafaya dedi özgürü aradık gecdık dedı.olan bızım kuyu kebabına olduvıdeo yok kuyu kebabıda yok yarışmayın lan mızıkcılık yapıcaksanız
yuruyen arkadaslar bundan sonra cekım yapsın 100 aracı otobana toplayarak polıs abılere rahatsızlık vermeyelim arkadaslar....
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
rollıng denen olayda pi.in babası bulunmaz hiç bir zaman , arada 3-4 boy fark olacakkı kazananın kazandıgı net olsun
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
1. si telekom falan komik olmuşonu sana diil İlker'e söyledim tekrar bi oku istersen.İlkerle Sürekli beraberler benden önce görür iletir die.
2.si ise ben ne üzerime alınıcam olmbenlik ne varki araç sahipleri orda geçen geçilen yok vs. diip gittiler burda bu yorumlara tepkim yoksa s... de diil yani annadın ?
Dr.Ecu
kimsenin yazdığı dokunmamış da benim yazdığım mı dokundu arkadaşımkendi s...mizle çok gerdeğe girdiğimiz olmuştur sen içini ferah tut.konu zaten ET nin konusu burda makarası yapılan araba ET senin araban değil yani
"iletin" kelimesi geçtiği için yazdım ben yorumumu semi![]()
neyse işin boku çıkıyo yavaştan serkan abiyle ufuk çözer işi.siz içinizi rahat tutun
Dr.Ecu
maşallah kırmızı&siyah kombinasyonu çok güzel olmuş bravoo..
o aksam sadece ben video cekebildim herhalde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)