Maşallah çok diri duruyor Allah nazarlardan saklasın kişisel tercihim parkların turuncularla değişmesi bide arka tampondaki lpg deliğinin kapatılması :D
Printable View
Maşallah çok diri duruyor Allah nazarlardan saklasın kişisel tercihim parkların turuncularla değişmesi bide arka tampondaki lpg deliğinin kapatılması :D
Maşallah cok güzel gözüküyor kazasız belasız ...
balçovanın en güzel aracı bence her gün görüyorum maşallah allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
kamberi ne zaman açıcaz abi ?
der gibi bakıo efcik :)
maşallah.
cook cook maşallah kendimi suanda ifade edemiyorum maşallah diyip geciyorum yoksa cidden nazar falan değer allah korusun o vebalin altından kalkamam keyifli sürüşler
Bı arac uzerınde sadelıgı bozmadan yapılan ıslemler hep hosuma gtmıstr + araca renk katıo resmen heleki Honda'ya :)
Çok güzel olmuş emegıne saglık kazasız belasız bın inş..
maşallah çok güzel olmuş.elinize emeğinize sağlık
kazsızbelasız masalah
Harika maşallah :)
harika gorunuyor masallah :icon_tup:
çok tatlı görünüyor grçekten ...elinze sağlık ...
Gördüğüm en iyi ef Maşallah :)
ön plakayı plakalıkla takarsanız daha guzel durur bence
Beklıyorum yurtdışından ***** kış ayındayız. arkayada kamber olayını ancak basarak alabılırız cunku kamber kiti bulamadım :)
Saol kardeşm. jantlardan son derece memnunum ama 45 yanak kalıtesız bı lastık vardı gercekten arabanın konforonu cok etkılıyor. o yuzden 40 yanak toyo taktım suan cok keyıflı ve rahat :)
Hepsinin zamanı var acelesi yok :)
Herkese cok tesekkur ederım arkadaslar mutlu oldum :$
kazasız belasız cezasız günlerde kullanman dileğiyle...yapışkanlarıda yapıştır ama :)
Zaman yok zaman :)
mşllh. çok güzel duruyor ama jant ebatı biraz daha küçük olsaydı daha iyi olur gibiydi sanırsam.
hey maşallah valla biraz fazla param olsa böyle bişey yapmayı çok isterım.... allah kaza bela vermesın..