Cok guzl olmus masallah su EF Kasalara bi tane d16y4 bide bolt on turbo falan takan olmadi ya gozum acik gidecek..
Printable View
Cok guzl olmus masallah su EF Kasalara bi tane d16y4 bide bolt on turbo falan takan olmadi ya gozum acik gidecek..
maşallah aracınıza ip gibi kazasız belasız kullanın inş sormak istediğim bişey var ön lip hangi araçtan çıkma öğrenebilir miyim ?
gözümüz gönlümüz açıldı ya harika durmuş maşallah :)
Maşallah kazasız belasız abi, güzel görünüyor.
Maşallah çok gzl olmuş bende daha önce ofsetli bir jant taltım ama ET15 olduğundan sürtme yaptı 10 gün sonra söktüm.
kamber kiti arıyorsan ben bulabilirim zamanında cok araştırdım.
Lastikler 45 yanak olsa sürtermi acaba araç doluyken baktınmı hiç çamurlukla arasında pay var mı?
çok dikkat çekeici görüntü muhteşem emeğine sağlık ....
Sagolun arkadaslar eksık olmayın.
Kangoo kardeşm :)
abi şmdi arabayı bastım 45 yanak arkaya 1 kişi oturdugunda surtuyodu zaten onler cayur cuyur surtuyodu :) sag sol yapamıyodm 45 lerle. bastıktan 2 gun sonra toyo 40 yanak taktım suan cok rahatım hiç bir surtme yok. abi gercekten kamber kiti bulabılırsek iyi olur haber beklıyorum senden.
Maşallah.Xenonlara değil arka sileceğe takıl.Arka silcekte muz tip çirkin duruyor bence.Oem tipe geç derim;)
güzel olmuş gerçekten emeğine sağlık
Hatasız diyebilirim , gördüğüm en güzel EF lerden bir tanesi .Kazasız belasız kullanmak nasip olur inş. Kendim topladım derken boya falan sana mı ait öyle ise eğer bayaa güzel bir ustalık var burada. Ellerine sağlık.
japonyadan yeni gelmiş gibi maşallah :)
ellerinize sağlık çok başarılı
masallah egsoz kafası degısmelı hemen yuvarlak bıseyle
kazasız belasız mukemmel olmus
masallah cok tatlı olmus kazasız belasız :)