İlk haline baktım aracın bide şimdiki haline ya bir araba bu kadar mı güzel olur yav.Maşallah.
allah nazardan saklasın![]()
vtecihat.R
Maşallah başkan kazasız belasızzzzz.. ama sanki arkalar 9 ofset olsaymış son nokta olurmuşş..
BEYKOZTEAM
kardeş eline sağlık 10 numara olmuş allah kaza bela vermesin.. bende aynı aracın siyahı var seninki kadar olmasada bişeyler yapmaya çalışıyorum.. ön tamponun altına lip arıyorum ***** araba yere yakın olguğundan ufak sürtmeler sonucu karterin plastik koruması biraz sarkık duruyor ve önden bakınca hiç hoş görünmüyor. nasıl bulabileceğim hakkında fikir ve yardımlarınızı bekliyorum.tşk.![]()
Kazasız bleasız maaşallah..
[QUOTE=kamuran_35;2065389]kardeş eline sağlık 10 numara olmuş allah kaza bela vermesin.. bende aynı aracın siyahı var seninki kadar olmasada bişeyler yapmaya çalışıyorum.. ön tamponun altına lip arıyorum ***** araba yere yakın olguğundan ufak sürtmeler sonucu karterin plastik koruması biraz sarkık duruyor ve önden bakınca hiç hoş görünmüyor. nasıl bulabileceğim hakkında fikir ve yardımlarınızı bekliyorum.tşk.
benımde karterı koruyan plastık sarktıbende oraya sac gıbı bısey yaptırmayı dusunuyorm ama bakalm nolcak.
lip olarak sana kangoo lıpını onerırım. bı tanesi kısa gelıyor o yuzden ıkı tane alıp kesıp bıcıp takabılırsın. kırılmaz kesınlıkle. cok esnek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)