çok temiz görünüyor temiz temiz kullanın bence :)
Printable View
çok temiz görünüyor temiz temiz kullanın bence :)
sağolasın kardeşim :)
süper duruyor gerçekten bu 2liyle :D
sağol kankim :)
edicek edicek az kaldı sağol kankam :)
güzel olmuş gerçekten beğendim.. özellikle gözüme çamurluklardaki parklar takıldı.. çok yakışmış :)
Sağolasın.. evet 16
Bendede aynisindan var jant takmayi dusunursen bosa ciktiginda haberim olsun.
hayırlı olsun, güzel modifiye edilebilecek bir araba...
kardeşim çok güzel bir araba aldın allah kaza bela yüzü göstermesin plakada şahane :)
Maşşallah kazasız belasız
307 kardeşliği :)
bende bir basamadım arabayı böyle kaldı :)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1070428_n.jpg
maşallah çok güzel görünüyor.. şu parklardan kesinlikle takıcam yaa :)
kazasız belasız 2.0 aklımda olan bir araba gül güle kullanın ;)
Maşallah kardeşim hayırlı ugurlu olsun,biraz basılmak istiyor araç sen de bilirsin :)..
plakada tam teyzedenmiş gerçekten
2.0 tercih etmedim ama sonradan deri koltuk ve dijital klima hoşuma gitmeye başladı.. teşekkür ederim sağolasın :)
sağolasın teşekkür ederim :) basma olayı belki yazın olabilir..
plakayı ben kendim aldım, araba istanbul kağıthane emniyetten çıkma bf plakalıydı :)
Maşallah. Bende bir ara sırf konfor ve büyüklüğü için 2.0 olan XSI düşünmüştüm. Güle güle kullanın.
çok teşekkürler.. genişliği hakikaten tek kapı arabaya göre süper ötesi :) konforuda yerinde birtek arkadan gelen kronik ses var oda olmasa güzel olucakmış :)
maşallah Tolga guzlmıs aracın gule gule kullan
Plakada ıyımıs ZAR ne zarı bu :D
Hayırlı olsun tolga..Çok güzel araç almışsın Maşallah full orj..
Maşallah :)
hayırlı olsun. diğer araçlarının yakıt ve performansını çok aratacak bir seçim olmuş. ben de yaklaşık bir sene kullandım ve tekkapı bir araca göre gerçekten çok geniş ve konforlu. kronik korna çalmama problemi yaşarsan yardımcı olablirim. eğer performans değil görüntü ve konfor derseniz alınabilecek en uygun araç. tekrar hayırlı olsun.