Arka süspansiyon takozlarının revizyonlusu var. Hangi renk olan yeni tip hatırlamıyorum ama onu taktır. Makyajlı kasa C4 lerde standart çıkıyordu galiba. Sesi kesicektir.
Printable View
sağol başkan tşk ederim :) sevgili ablacım 8 yıl cok güzel bakmış maşallah arabaya :D
sağolasın :)
evet gerçekten tek kapıya göre çook geniş ve acaip huzur veriyo bu olay bana 106dan sonra :) korna problemi yok ama kronik sinyal terse atma olayı var :)
ben bu bilgiyi not alıyorum şuan bi soruşturayım eğer gerçekten kesicekse cennetliksin schumi :D
Bana bundan 4sene önce diceklerdi ki Jac 307 alacak :) ilk peugeot almana ayrı şaşırmıştım 307almana daha da şaşırdım eski hondacı seni :D :D
Maşallah 41kere boncuk gibi bir araç almışsın kazasız belasız kullan inşallah.
tolga abi bende aldım :))) görme ama bahsettigim 307 yi alew topu :D
hele gardaş bu geçen topladığımız 307 değilmi tavan taban olmayan =)))
kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan civicten sonra adam gibi bir araba alabildin sonunda =) lan şaka maka 2 ay araba aradın bunun için ama valla kız gibi araba aldın =)
maşallah hayırlı olsun aracınız.temiz gözüküyor allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin.
maşallah :)
maşallah hayırlı olsn kankaa :)
yere bastınmı biter olay
Mini sinyallerini aldn mı kanka..Almadıysan orjinal bmw group sinyalleri var bi abimde.. 150 diyo fiyata..
teşekkürler herkese sağolun :)
hayırlı olsun koca oglan güle güle kullan :)
saol abi içi büyük baya benlik :D
kısmet diyelim abi yaparım güzel süründürürüm ama herşey kısmet :D :D
tolga ile ali binince sürünüo yeterince maşallah :)
tolgajohnn bide burdan maşallah diyim :)
Kazasız belasız kullan combom