kazasız belasız çok dikkat çekici gerçekten.. ama type r eklerle gerçekten son nokta olur..
akşam yakından gördüm renk desen berbat
jantlara zaten yorum bile yapmıyorum ne o öyle könig mönig...![]()
yok yok rengide solmuş bunu bi boyatıp bir şekle sokmak lazım
(Bu Kadar Çamur Attıktan sonra nazar değmez heraldeKazasız Belasız 10 diil 11 numara ... Can )
haydaaa bkt 13 ne olmuş böle???
güzel olmuş renk falan kazasız belasızda ilginç bir girişim ölmuş bu renge boyatman eski renginden sora allah nazardan saklasın
Çok gusel gerçektende maşallah
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
murat 106 cı tayfası bunlar olm arka daha basık oluyoya cogunda muhaha bundada ole yapmıs ıste akıllısonradan olma bu kadar yapabılıyo
![]()
bnce gerek yok buyuk adamlarsınız herkes kendı yoluna baksın ıkınızede kazasız belasız bence uzamasın![]()
www.honda-tech.com
AriS® bak şimdi, kusura bakmayın yazdığın mesajında bile sataşma var biz aranızdaki husumetin burda sürmesini istemiyoruz, ortamı germeye gerek yok, sen son mesajını editlersen ve selcuk ile sen birbirinize ithamda bulunmaya devam etmesseniz konuya yazık edilmemiş olacak yoksa bir önceki mesajda belirttiğim gibi kitlemek zorunda kalıcam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)