gri nin jant lar racinghart mi?
gri nin jant lar racinghart mi?
BATIKAN
Sanırım piyasada son günlerde replikası dolasıyor, kyowa racing midir nedir öyle birseydi...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
kazasız belasız kullan.. ama arka tampondaki çizgi hatalarını giderirsen çok daha şık durur. arka tampon eki de dahil. arka kapıdaki dohc yazısınıda beğenmedimgerçeğini bulursan yapıştır bence yoksa sök. ön logoda söksen fena olucak
çok çok temiz maşallah.. iyi günlerde kullan dostum.
maş... iki arabanın jantıda havayı değiştirmiş![]()
daiii sen beni öldürmek mi istiyorsan ambulanss çekkmükemmel yaaa öldüm bittim geberdim !!! Allah kaza bela vermesin dai
![]()
zaten orjınal dohc yazısı araba burdakı yetkılı servıs de sureklı bakımları yapılıormus boya vs herhangı bır parcasında yok dırek bende atladım servısde sordum orjınal oldugunu soyledıler
araba su an tekrar degısdı yenılendı arka tampondakı ek cıkdı onu zaten ben begenmedım sonra sokuldu ogun cekımler oldugundan dolayı sokdurememısdım su an bambaska oldu ıcı dısı yenılendı guzel bı mekan bulabılırsem tekrar cekımler ıcın gelıcekler
degerlı yorumlarınızdan dolayı cok tesekkur ederım arkadaslar
sade ve güzel gri eg iki araçta çok başarılı kazasız belasız kullan fatih
rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır
tesekkurler kıymetl yorumlar ıcıınnnn
Sedanlari cekici gelmez bana normalde ama bu ayri bi sexi duruyor mutevazi & bir o kadar da tatli.guzel gunlerde kullan ..
eğer imkanın varsa spoon ayna almanı tawsiye ederim sedana çok yakışıyor.kazasız belasız.
OEM+
bi resmı felan varmı aynaların nasıl bısey alalım güzelse bu aynalar cok buyuk
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)