ilk arabam 84 krem rengi 131. para delik jantlar kafa yerde g*t havada xenonlar sureklı acıkaah ahh anılarım tazelendı walla. maşallah.
ilk arabam 84 krem rengi 131. para delik jantlar kafa yerde g*t havada xenonlar sureklı acıkaah ahh anılarım tazelendı walla. maşallah.
orjinal hüseyin abinin getirdiği arabalardan biriçok beğendiğim araçlardan bizde ondan aldık bi tane 84 şahin 10 seneden fazla olmuştur ben çocuktum gelir giderdi bizim mahalleye abilerimin yanına
bizimde 84 şahinimi var değişen yok orjinal 60409 km de garaja bıraktım 35 olmasının sebebi önceki sahibinin soyadı ve adı olduğundan değiştirmemesidir yazın sonu 1984 olarak değişecek inşallah
aracınızı biraz orjinal yapsanız tadından yenmez çok güzel bir araba çünkü
bu da bizim 84 şahinimiz
yeri geliyo leona biniyorum yeri geliyo civic 1.6ies e biniyorum yeri geliyo dayımda kia sorento var ona biniyorum ama gelip 131 in marşına bastığımda o motor sesini duymak çok güzel bişey hiçbir arabadan ondan aldığım zevki alamadım
bu arada atatürk oto sanayiide yanlara çıta çekiyolar vb 1984 de ve benim 131 de orjinal çıtalar bi çıta çektirirseniz bi de farlardaki xenonları sökerseniz üstüne camlardaki filmide sökerseniz tam bi orjinal olur tadından yenmez
Hey maşallah hastaım böyle nostaljilere allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
çok güzeller ya bu araçlarda hangimizin anıları yok ki...maşallah hepsine
80 ler baskaydi, arabalar harika, nazar degmesin,
oldu olucak muzik tesisati icinde pioneer in modelini hatirlayamadigim turuncu isikli teypleri ile aciko ekoloyazirda takip sadece goruntusuyle bile nostalji yapilabilir
evimde kx 73 cd5 gm4 gm120 amfi mevcut 4tane ördek kafa pioneer 2000 gm 3400 amfide var eskiler güzel yaaaa![]()
araç gerçekten güzel. Maşallah Allah kaza bela vermesin.
Ancak jantlarda orjinal olsa tam süper olacak![]()
maşallah cok güzel ve temiz kazasız belasız..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)