öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin, farları mercekli alsaydın keşke yanlış görmediysem merceksiz olanlardan gerçi artık 14a çokta fark etmezbu saatten sonra
öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin, farları mercekli alsaydın keşke yanlış görmediysem merceksiz olanlardan gerçi artık 14a çokta fark etmezbu saatten sonra
Drift king Dogukan http://www.youtube.com/watch?v=CmEPaqmevZo
masallah arac cok tatlı duruyor tampon çok yakısmıs
maşallah ıstedıgın gıbı yaparsın ınjs
oversize çamurluklarla jantlar yok gibi duruyor![]()
maaşallah çok güzel gündüzden de 1-2 foto bekliyoruz.
ayrıca. acil jant. var mı kafada bi plan jantla ilgili?
Buna 17 takata green yada farklı tonda turuncu Volk rays takarsan yada 18 çok fena şeyler olur demedi dememaşallah 10 numara olmuş araç
bence direklere beyaza boya bu şekilde araban S13 gibi duruyor o zaman daha güzel durur tcs ayna wolk jantlar falan herhalde inanılmaz güzel durur o body le
Çok teşekkür ederim
Eyvallah çok sağol
İnşallah Çok teşekkür ederim
Eksikleri var derken jant ta bunlara dahildihatta en büyük eksiklik diyebilirim...
Tamamen bitsin kaliteli fotoları çekip yollayacağım inşallah.
18" enkei RP03 jant var. Saplamalar değişip spacerla beraber takıcaz inşallah arabaya. Yada Jantları satıp ofseti birazdaha düşük bi jant ta alma düşüncem var ama karar veremedim henüz.
Enkei RP03 Jant var yukarda da bahsettiğim gibi onları siyah yada fümeye boyatabilirim eğer onları takacak olursam. Diğer turuncu ve yeşil tonları dediğin gibi ve "şekil 1-A" daki gibivolk racinglerde süper duruyor
Çok teşekkür ederim
Şekil 1-A
Direkler ve iç deri döşeme komple siyah olduğu için karşıdan baktığında bütünlük arz ediyo ve tatlı bir görüntü çıkıyor aslında ortaya. 18 lik Enkei RP03 ler sönük kalacak galiba bu body ile.
Çok teşekkür ederim..
Kim "RR" söyle kim "RR"
te37 efsane olur gerçekten
bu arada elinizde T28 standart sx turbosu arıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz?
Stage 1 **-Drifter
Sponsor seeker
Big Time Lover
#Hoonigan
Number 89
Çok teşekkür ederim Emre amin inşallah. Araç custom, yani kendim uğraşıyorum, kaportacı ustam baya bir yardımcı oldu sağolsun. "İpek kaporta- Mehmet usta" Mekanik kısımları Polat Oto-Ömer usta, onları da aşan durumlarda Ankara- Oto test - Mustafa abi ye başvuruyorum. O da gerçi kendi yerini açmış ziyaretine gidemedim henüz.
Kim "RR" söyle kim "RR"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)