maşşallah çok şık olmuş:)
Printable View
maşşallah çok şık olmuş:)
Maşallah Melih :)
Satılık plakalık :p Kanka BiLo ya gider Low is a lifesytle fatlace skunk2 felam ne ararsan :D
Yıkım olmuş abi yıkım. :) nazar değmesin...
Teşekkürler Alicim sağoalsın :)
Koray abim allah razı olsun sağolasn :)
Hediye edecek bi kanka arıyorum o sen olabilirmisin :D :D
Doğru söylüyosun Ardacım banada ikidir denk geliyo bakalım sonrası ne olcak :) Elimden imkan gelse babamda Tata İndica Tdci var onu yapıcam ama Biloya anca yetiyoruz :D
Kardeşim benim sağolasın teşekkür ettim :)
maşallah yavrum:icon_tup: çok şık olmuş bayıldım :)
maşallah allah kaza bela vermesin,fiesta bi başka :)
Eh işte idare eder :D :D Maşallah ya gerçeketen 10 numara oldu :)
tanıdıgım gordugum bıldıgım en temız en reptile =) fiesta
buda oldu artık makyajlı kasaya cevirme zamanı geldı
Maşallahı var aracınızın. Kazasız belasız sürüşler dilerim ;)
Allah kaza bela göstermesin :) resimlere bakmaya kalp lazım melih yaptıgın zaman saglam yapıosun aga :)
Maşallah Allah nazardan saklasın
kıyak olmuş kardeşim bu coillerde konfor olayı nasıl çok mu sert oluyor araç tam turda çukura denk geldin diyelim çamurluğa çarpma riski yok mu? benim fikrim kafa çok basık olmuş lastikle çamurluğu sıfırlasan bence daha diri durur allah kaza bela vermesin...
çokkk tatlı durmuş maşallah...
Yakışmış kardeşim güle güle kazası belasız kullanman dilğeiyle...
Şu arabaya hangi jantı koysan yakışıyo :)
sağlam olmuş emeginize saglık allah kaza bela wermesin. sticker cok güzel gerçekten nerden teğmin edebiliriz ?
Maşallah melih yeni jantları ile daha güzel olmuş
kanka farklı bi renge boyamayı düşünüyor musun ileri ki günlerde
çünkü benimde aklımdan gunmetal geçti bi an tekrar baktığımdada ordan geldi aklıma:D
jantlar yakısmıs Melih,maşallah.
maşallah çok tatlı olmuş
teşekkürler sağolasın :)
eskı resımlermı yıne mı bastın naptın sen nası bı ınsansın bu nası bı guzellıktır bu nasıl bı fıesta :D maşallah ya nazarımız degecek :)
Keşke türkiyede gerçekten bukadar inik bir arabayı kullanabilcek yollar olsaydı :(
maşallah kazasız belasız.
Melih ben yeni olduum için şimdi gördüm valla sen bu işten çok da iyi anlıyorsun helal kardeşim sana. orjinaline aslına sadık kalıp on numara uygulamalar yapmışsın bravo eline sağlık zevkle baktım fotolara.