demek bayağı yanılmışım :D:D
Printable View
hayırlı olsun yusuf güle güle kullan kazasız belasız
yusuf abicim maşallah allah kaza bela vermesin süper bi araba aldın bizim mahalleden birine alıcaktık yazın aradık ama iyi teklifler vermişler vazgeçtik :D
allah kazadan beladan korusun sen bununla yolda giderken millet yanaşır sana seni tanımayanlar abi satıyon mu 17 verelim diye :D
saolun Allah razi olsun stoc vtı başka güzelmiş gerçekten
Dün gece 10 sayfa okudum kimin aldıgını çözemedim :):).Gerçek sahibi belli oldu.MAŞALLAH hayırlı ugurlu olsun RABBİM kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun Masallah ..
Meşhur vtec :D
orjinal vti gerçekten çok güzel duruyor kim ne derse desin böyle kalmalı bence bu araç ..
Gaziantep'de var ilk sahibinden gri renk orta yaşlarda birisi kullanıyor sormayan kalmadı satmıyomusun diye , sahibi satmam diyor bizim evin oralardaydı hatta dayanamadım fotosunu çektim balkondan eklerim bir ara :D
maşallah Allah kaza bela vermesin :)
hayırlı uğurlu olsun
maşALLAH..tek kelime ile mükemmel.ALLAH kaza bela vermesin.
gazlamadan efsane olan fitek
harbiden iyiymiş... ne muayene var ne polis var kafa rahat... mis :)
Maşallah yusuf :D kazasız belasız
küçükçekmecede ara sokakta yatanmı harun abiden :D aracın sahibi bi akrabasıymış yurt dışında psikolojimi ne okuyomuş dengesiz biri hayatta satmaz demişti full orj TC plakalı beyaz :D yeni kasa araba getirmişler bunu verelim ona demişler yine kabul etmemiş. bizde yazıldık tanıdık olmasına rağmen vermedi =))
bu arada Allah kaza bela vermesin gayet temiz ve diri duruyo 10 sene dursa bile zarar etmezsin :D
Çetemisiniz arkadaşım siz ?? Piyasada ne kadar temiz vti varsa sende :D
Allah kaza bela vermesin moruk güle güle kullan :)
oo masallah hayirli olsun Yusuf, gule gule kullan :)
stock daha bi güzelmiş bütün ek civicler aynı oldu vti janti, megane lip, full basık... Böyle sade görünce çok hoşuma gitti iyi günlerde kullanın.